Sisältöön
Diasporal

Diasporal magnesium kapseli 400mg Extra ravintolisä 41g/50kaps

17,30 €
0,35 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Yksi kapseli päivässä riittää! Vahva ja helposti nieltävä Diasporal® 400 EXTRA -magnesiumkapseli on juuri oikea tuotemuoto, kun haluat ottaa magnesiumin ilman makua tai makuaineita. Päiväannos yksi kapseli sisältää 400 mg magnesiumia avuksi edistämään lihaksiston ja hermoston normaalia toimintaa. Sokeriton ja makeutusaineeton kapseli sopii erityisesti diabeetikoille, raskaana oleville ja imettäville. Yksi pienikokoinen kapseli päivässä riittää.

Tuotetiedot
Ainesosat

Magnesiumoksidi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, paakkuuntumisenestoaine (talkki). 400mg magnesiumia per kapseli.

Magnesiumoxid, hydroxipropylmetylcellulosa, klumpförebyggande medel (talk). 400mg magnesium per kapsel.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Vahvin magnesiumvalmiste nyt myös kapselina! Uudet Extra-luokan Diasporal-kapselit soveltuvat kuluttajille, jotka haluavat vahvan ja nopean magnesiumlisän ilman makua tai makeutusta. Yksi kapseli (tarvittaessa avattava kuorilo) Diasporal 400 Extraa antaa elimistön käyttöön 400 mg magnesiumia, mikä riittää päivittäisen lisääntyneen tarpeen täydentämiseen. Ilman keinotekoisia makeutusaineita tai sokeria. Gluteeniton, laktoositon.

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Harmonia Life Oy

Käyttöohjeet

1 kapseli päivässä. Vuorokausiannos 400mg magnesiumia vastaa 107% EU:n vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 kapsel dagligen. Dygnsdosen 400mg magnesium motsavarar 107% av EU:s jämförelsevärde för det dagliga intaget. Dosering enligt anvisningar får inte överskridas. Förvaras oåtkomligt för små barn. Kosttillskott är inte en ersättning för en varierad och balanserad kost och en sund livsstil.

Tuotekoodi

6417187109947

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita