Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Harmonia

Harmonia KSM66 Luomu Ashwagandha-uutekapseli ravintolisä 45g/120kaps

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin34kappaletta
21,90 €24,90 €
0,18 €/kpl(0,21 €/kpl)
Alin hinta 30 pv. 24,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Stressiä, väsymystä tai pinna kireällä? KSM66 auttaa - sen todistaa yli 25 tutkimusta! Millään muulla ashwagandhalla maailmassa ei ole tehty niin paljon kliinisiä tutkimuksia kuin KSM66:lla. Tutkimukset todistavat, että KSM66 parantaa kehon vastustuskykyä stressiin, auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja toipumaan stressaavista tapahtumista. KSM66 auttaa myös rentoutumaan ja nukahtamaan illalla.
Maailman dokumentoiduin ja tutkituin ashwagandhanjuuriuute KSM66 auttaa ylläpitämään henkistä ja fyysistä kapasiteettia sekä optimaalista kestävyyttä ja energisyyden tunnetta. Positiiviset muutokset voi havaita myös emotionaalisen tasapainon kohenemisena ja yleisen hyvinvoinnin lisääntymisenä.
KSM66® on luonnonmukaisesti valmistettu ravintolisä, jonka sisältämä uute valmistetaan veden ja luomumaidon seoksella. Uutteen valmistuksessa ei käytetä kemiallisia liuotusaineita eikä alkoholia. Tuloksena on hyvin imeytyvä, ja vaikuttavien yhdisteiden osalta laajakirjoinen sekä tasapainoinen uute, josta jo kymmenet tuhannet suomalaisetkin ovat saaneet apua stressinhallintaan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasviperäinen). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä).

Standardiserat extrakt av Ashwagandha (Withania somnifera)*, kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa, vegetabilisk). Kapseln kan innehålla spår av mjölk (< 2 % av innehållet).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Kliinisesti tutkittu KSM66 auttaa edistämään stressinsietokykyä, fyysistä ja henkistä vireyttä sekä emotionaalista tasapainoa ja unentuloa. Lisäksi KSM66 tukee miehen seksuaalista halukkuutta ja naisen hedelmällisyyttä sekä ylläpitää kestävyyttä ja lihasmassaa.

Alkuperämaa

Tanska

Valmistaja

Harmonia Life Oy

Käyttöohjeet

1 kapseli aamulla ja illalla*. Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä. Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 kapsel morgon och kväll*. Vid behov kan dosen ökas till 3-4 kapslar per dag. Dagdos (2-4 kapslar) innehåller: KSM66® extrakt av Ashwagandha (Withania somnifera) 600 mg – 1200 mg. *Klinisk dokumenterad dos. Dosering enligt anvisningar får ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Kosttillskott är inte en ersättning för en varierad och balanserad kost och en sund livsstil.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvaring i rumstemperatur.

Tuotekoodi

6417187101422

Arviot (34)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Pirkko 60Vahvistettu osto

    Olen nukkunut paremmin

    Olen 2 x 1 kapseli / vrk. Illoin ja aamuisin. Hyvin on toiminut

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    jaana0804

    Kelpo tuote

    Ostin näitä pojalleni joka on aina väsynyt. Nyt jo toinen purkki menossa ja kokee että tästä on ollut apua.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TaiksuVahvistettu osto

    Auttaa

    Tästä on apua oikeasti stressaantuneelle mielelle. Ainoa valmiste, jonka vaikutukset näkyvät näin selkeästi. En tarvitse kuin kaksi kapselia päivässä, eli tuote on riittoisa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    RitsuunaVahvistettu osto

    Erinomainen tuote!

    Olen alusta alkaen kun KSM66 tuote tuli Suomen markkinoille ollut sen käyttäjä. Tuote toimii ainakin itselleni tietynlaisen rauhallisuudan antajana. Otan yhden kapselin sekä aamulla että illalla. Suosittelen kokeilemaan.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Kms66Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Olen huomannut positiivisia vaikutuksia