Sisältöön

Harmonia KSM66 Luomu Ashwagandha-uutekapseli ravintolisä 45g/120kaps

24,90 €20,00 €
0,21 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotekuvaus

Stressiä, väsymystä tai pinna kireällä? KSM66 auttaa - sen todistaa yli 25 tutkimusta! Millään muulla ashwagandhalla maailmassa ei ole tehty niin paljon kliinisiä tutkimuksia kuin KSM66:lla. Tutkimukset todistavat, että KSM66 parantaa kehon vastustuskykyä stressiin, auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja toipumaan stressaavista tapahtumista. KSM66 auttaa myös rentoutumaan ja nukahtamaan illalla.
Maailman dokumentoiduin ja tutkituin ashwagandhanjuuriuute KSM66 auttaa ylläpitämään henkistä ja fyysistä kapasiteettia sekä optimaalista kestävyyttä ja energisyyden tunnetta. Positiiviset muutokset voi havaita myös emotionaalisen tasapainon kohenemisena ja yleisen hyvinvoinnin lisääntymisenä.
KSM66® on luonnonmukaisesti valmistettu ravintolisä, jonka sisältämä uute valmistetaan veden ja luomumaidon seoksella. Uutteen valmistuksessa ei käytetä kemiallisia liuotusaineita eikä alkoholia. Tuloksena on hyvin imeytyvä, ja vaikuttavien yhdisteiden osalta laajakirjoinen sekä tasapainoinen uute, josta jo kymmenet tuhannet suomalaisetkin ovat saaneet apua stressinhallintaan.

Ainesosat

Ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

1 kapseli aamulla ja illalla*. Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä. Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Tuotekoodi

6417187101422