Sisältöön

P20 face SPF30 cream aurinkovoide kasvoille 50g

14,90 €
298,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Saatavilla49 myymälässä

Tuotekuvaus

P20 Face SPF 30 on luotettava ja erittäin vedenkestävä, erityisesti kasvoille tarkoitettu kevyt aurinkovoide. Sopii käytettäväksi meikin alla ja on ihanteellinen myös kaulalle, rinnalle ja korville sekä sisältää valonkestäviä UVA- ja UVB-suodattimia, ilman lisättyjä hajusteita. P20 FACE:n antama UVA-suojaustaso ylittää tämän hetkisen EU:n suositustason ja auttaa suojaamaan ihoa ennenaikaisilta näkyviltä ikääntymisen merkeiltä. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että P20:n suojavaikutusluokka säilyy 10 tuntia ja jopa 4 x 20 minuutin vedessä olon jälkeen.

Ainesosat

Aqua, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Octocrylene, Homosalate, Dibutyl Adipate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetyl Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Glycerin, Undecane, C8-22 Alkyl Acrylates/methacrylic Acid Crosspolymer, Diethylhexyl Butamido Triazone, Tridecane, Phenoxyethanol, Propyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Benzoic Acid, Squalane, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 60, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Levitä runsaasti ja tasaisesti 15 minuuttia ennen auringolle altistumista. Hiero hyvin iholle. Pienten lasten koko vartalon suojaus: käytä noin yksi pumpullinen aurinkosuojaa lapsen painokiloa kohti. Katso kuvasta ja taulukosta tarkemmat ohjeet. Aurinkosuojan vähäinen käyttö heikentää suojausta merkittävästi. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele silmät välittömästi runsaalla vedellä. Kiinnitä erityistä huomiota auringolle herkkiin alueisiin, kuten korvanlehtiin, nenään, olkapäihin, sääriin ja jalkoihin. Yleinen suositus on lisätä aurinkosuojaa säännöllisesti. P20 Aurinkosuoja lapsille on suunniteltu pysymään iholla pidempään kuin aurinkosuojat keskimäärin. Mikäli aurinkosuoja lähtee pois iholta esimerkiksi pyyhkeellä kuivaamisen, kontaktiurheilulajien tai rantaleikkien jälkeen, levitä sitä uudelleen. Vältä tuotteen joutumista tekstiileille tahrojen välttämiseksi.

Säilytys

Säilytä aurinkosuoja kuumuudelta ja suoralta auringonpaisteelta suojattuna.

Tuotekoodi

5701943100264