Sisältöön

Radico luomusertifioitu hennajauhe 100g

8,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hennaa on käytetty Aasiassa ja itämaissa hiusten värjäämiseen ja ihon kaunistamiseen jo vuosituhansia. Radico luonnonmukainen hennajauhe värjää hiukset kauniin punertavaksi ja antaa hiuksille kauniin kiillon ja hohtoa. Henna edistää hiuspohjan hyvinvointia, hoitaa hilsettä ja edistää hiusten kasvua. Henna silottaa hiuksia tehden niistä helposti käsiteltävät. Hennaa voi käyttää yksin tai sekoittaa muiden kasvivärien kanssa esimerkiksi, jos halutaan lisätä punaisuutta.
Radico luonnonmukainen hennajauhe on puhdas hennan lehdistä jauhettu jauhe, joka on helppoa käyttää ja säilyttää. Kaikki Radico kasvit ja yrtit viljellään luomuviljelmillä kestävän kehityksen periaatteella ympäristöä kunnioittaen.

Käyttöohje: Tee jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään n 60-70 asteiseen veteen suhteessa 1 osa jauhetta: 3 osaa vettä. Levitä tahna puhtaisiin kosteisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Peitä biopussilla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Huuhtelee lämpimällä vedellä, kunnes vesi on kirkas. Suosittelemme aina suortuvatestin enne käyttöä.
Vinkki: Lisä hennatahnan joukkoon 1 teelusikallinen amlajauhetta, niin saat tuuheammat hiukset, sillä amla lisää hiuksiin tuuheutta ja rakennetta.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

8902670020086