Sisältöön
NIVEA

NIVEA 100ml Q10 Anti-Age Hand Cream -käsivoide

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
4,90 €
49,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Q10 Anti-Age Hand Cream -käsivoide kosteuttaa tehokkaasti kuivia käsiä. Auttaa myös halkeileviin sormenpäihin. Sisältää Q10-koentsyymiä, joka parantaa ihon joustavuutta ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä iholta. Silottaa ja hoitaa ihoa tehokkaasti parantaen ihon pintakerrosten rakennetta. Sisältää UVA/UVB-suojan, joka auttaa ehkäisemään ryppyjen syntymistä sekä pigmenttimuutoksia ihossa, mm. vähentää maksaläiskien syntymistä. Paras NIVEA-käsivoide ikääntyvälle iholle!

Ethän unohda käsiä?
Kasvoilla saattaa kaapista löytyä purkkia toisensa perään, mutta entäs kädet? Rasvasitko kätesi käsipesun jälkeen? Kädet kuivuvat herkästi varsinkin talvisaikaan kuivan sisäilman ja pakkasten vuoksi, mutta yhtälailla muinakin vuodenaikoina käsiä käytetään ja pestään. Käsien rohtuminen voi aiheuttaa muun muassa haavaumia ja muita infektioita. Siksi onkin tärkeää muistaa hoitaa ja kosteuttaa käsiä säännöllisesti! Puhumattakaan siitä miten kauniilta hyvin hoidetut kädet näyttävät ja tuntuvat. Valitse NIVEA -käsivoiteista omiin tarpeisiisi sopiva ja muista käyttää!

NIVEA Q10 Anti-Age Hand Cream -käsivoiteen patentoitu, ihoa silottava koostumus sisältää Q10:ä, joka on 100% identtinen ihon oman Q10:n kanssa. Luonnollisella fermentointiprosessilla saatu puhdas ja korkealaatuinen Q10 toimii täydellisessä harmoniassa ihosi kanssa. Q10 toimii ihon luonnollisena puolustuksena ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan sekä suojaavana antioksidanttina. Ihosi on elinvoimainen, suojattu ja raikas koko päivän!

Mutta mikä on koentsyymi Q10:n rooli ja miksi se on niin tehokasta ihonhoidossa?
Koentsyymi Q10 (kutsutaan myös ubikinoniksi) on vitamiinin kaltainen aine. Sitä esiintyy luonnostaan jokaisessa elimistön solussa ja sillä on tärkeä merkitys niissä. Se on välttämätöntä energiantuotannon kannalta, jotta ihon perustoiminnot, kuten uudistuminen ja korjaantuminen, olisivat mahdollisia. Koska ihomme on kehon uloin kerros, se altistuu jatkuvasti erilaisille ulkoisille tekijöille, kuten auringon UV-säteiden aiheuttamalle oksidatiiviselle stressille. Lisäksi sisäiset prosessit voivat vapauttaa vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat lisää vahinkoa soluillemme ja nopeuttavat ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Q10 täyttää kaksi erittäin tärkeää tehtävää samanaikaisesti: antaa energiaa ja antioksidanttina suojaa soluja.

Q10:n kuusi huikeaa ihohyötyä:
1. Antaa iholle sen luonnolliseen korjaantumiseen ja uudistumiseen tarvittavaa energiaa
2. Energisempi iho tarkoittaa säteilevämpää hipiää
3. Auttaa vähentämään auringon aiheuttamia vaurioita
4. Tukee kollageenin tuotantoa
5. Auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä
6. Edistää tasaista ihonsävyä

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Octyldodecanol,Cetyl Alcohol,Octocrylene,Stearyl Alcohol,Glyceryl Stearate SE,Hydrogenated Coco-Glycerides,Creatine,1-Methylhydantoin-2-Imide,Ubiquinone,Butyrospermum Parkii Butter,Dimethicone,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Carbomer,Sodium Cetearyl Sulfate,Sodium Hydroxide,Ethylhexylglycerin,Phenoxyethanol,Trisodium EDTA,Linalool,Citronellol,Hexyl Cinnamal,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Limonene,Eugenol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Käytä päivittäin kosteuttamaan käsien ihoa. UV-suoja auttaa ehkäisemään maksaläiskien syntymistä.

Applicera krämen på rena torra händer. Massera in krämen i händerna och låt huden absorbera den. Använd handkrämen dagligen för vackra, mjuka händer hela dagen.

Tuotekoodi

0000042390077

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Helena BVahvistettu osto

    Paras käsivoide!

    Luottotuote jo vuosien ajan. Imeytyy nopeasti ja käsistä tulee pehmeät.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Hammasprikon selettäjä

    Ihana tuote

    Näin koronan aikana kuivuvien käsien pehmeyttäjä