Sisältöön
NIVEA

NIVEA 100ml Repair Hand Cream -käsivoide

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
4,90 €
49,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Repair Hand Cream -käsivoide rauhoittaa erittäin kuivia käsiä ja kiristävää käsien ihoa välittömästi. Ärtyneen ja punoittavan ihon pelastus, helpottaa kutinaa ja punoitusta nopeasti. Hoitava koostumus sisältää dekspantenolia, jolla on kosteuttava ja ihon pintakerrosta korjaava vaikutus. Dekspantenoli myös nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja läpäisee ihon tehokkaasti, jolloin se pääsee ongelman ytimeen nopeasti, eikä vain jää ihon pinnalla. Ravitseva koostumus hoitaa myös repeileviä kynsinauhoja ja halkeilevia sormenpäitä. Kosteuttaa ja suojaa ihoa 24 tunnin ajan! Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu ja kätevä tuubipakkaus kulkee helposti mukana vaikka laukussa.

Ethän unohda käsiä?
Kasvoilla saattaa kaapista löytyä purkkia toisensa perään, mutta entäs kädet? Rasvasitko kätesi käsipesun jälkeen? Kädet kuivuvat herkästi varsinkin talvisaikaan kuivan sisäilman ja pakkasten vuoksi, mutta yhtälailla muinakin vuodenaikoina käsiä käytetään ja pestään. Käsien rohtuminen voi aiheuttaa muun muassa haavaumia ja muita infektioita. Siksi onkin tärkeää muistaa hoitaa ja kosteuttaa käsiä säännöllisesti! Puhumattakaan siitä miten kauniilta hyvin hoidetut kädet näyttävät. Valitse NIVEA -käsivoiteista omiin tarpeisiisi sopiva ja muista käyttää!

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Cetyl Alcohol,Myristyl Alcohol,Sodium Cetearyl Sulfate,Isopropyl Palmitate,Panthenol,Butyrospermum Parkii Butter,Dimethicone,Palmitic Acid,Stearic Acid,Myristic Acid,Arachidic Acid,Oleic Acid,Ethylhexylglycerin,Phenoxyethanol,Trisodium EDTA,Pantolactone,Citric Acid,Linalool,Limonene,Citronellol,Geraniol,Alpha-Isomethyl Ionone,Benzyl Alcohol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Käytä päivittäin hoitamaan käsien ihoa. Erityisen hyvä kuiville ja rohtuneille käsille ja kynsinauhoille.

Applicera krämen på rena torra händer. Massera in krämen i händerna och låt huden absorbera den. Använd handkrämen dagligen för vackra, mjuka händer hela dagen.

Tuotekoodi

0000042390060

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tyytyväinen

    Tehokas

    Olen käyttänyt tuotetta jo vuosia ja on paras ja tehokkain käsivoide, minkä olen löytänyt.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    maija73

    - tämä päihittää edelliset

    - nyt kun käsiä on pesty ja puunattu useita kertoja päivässä, sormenpäät ovat siistit ja pehmoiset, eikä "tikkuiset", sopii illalla myös jalkoihin

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MavisVahvistettu osto

    Hyvä hinta-laatusuhde

    Sopii tosi kuiville käsille ja on hellävarainen!