Sisältöön
NIVEA

NIVEA 200ml Q10 Firming +Bronze Body Lotion -vartalovoide

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin6kappaletta
9,90 €
49,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Q10 Firming +Bronze Body Lotion -vartalovoiteen Q10:ä sisältävä kiinteyttävä koostumus parantaa ihon joustavuutta 10 päivässä! Muodostaa luonnollisen, päivettyneen ihonsävyn ja tekee ihosta säteilevän kesäisen. Sisältää DHA:ta; aktiivinen ainesosa, joka reagoi kuolleiden ihosolujen aminohappojen kanssa ja tummentaa niitä antaen vaikutelman luonnollisesta rusketuksesta. Sillä on tehokas kyky tummentaa ihoa altistumatta vahingoittaville UV -säteille. Asteittain päivettävä koostumus mahdollistaa kauniin tasaisen päivettyneen oloisen sävyn muodostumisen. Tehokkaasti kosteuttava vartalovoide sisältää miellyttävän raikkaan kukkaistuoksun! Dermatologisesti testattu.

-> Parantaa ihon joustavuutta 10 pävässä
-> Tekee ihosta luonnollisen päivettyneen näköisen
-> Raikas, miellyttävä tuoksu
-> Kosteuttaa tehokkaasti

Patentoitu koostumus sisältää Q10:ä, joka on 100% identtinen ihon oman Q10:n kanssa. Luonnollisella fermentointiprosessilla saatu puhdas ja korkealaatuinen Q10 toimii ihon luonnollisena puolustuksena ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan sekä suojaavana antioksidanttina. Voide pitää ihon luonnollisen heleänä ja kosteutettuna samalla taistellen tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan. Ihosi on elinvoimaisempi, suojattu ja raikas!

Mutta mikä on koentsyymi Q10:n rooli ja miksi se on niin tehokasta ihonhoidossa?
Koentsyymi Q10 (kutsutaan myös ubikinoniksi) on vitamiinin kaltainen aine. Sitä esiintyy luonnostaan jokaisessa elimistön solussa ja sillä on tärkeä merkitys niissä. Se on välttämätöntä energiantuotannon kannalta, jotta ihon perustoiminnot, kuten uudistuminen ja korjaantuminen, olisivat mahdollisia. Koska ihomme on kehon uloin kerros, se altistuu jatkuvasti erilaisille ulkoisille tekijöille, kuten auringon UV-säteiden aiheuttamalle oksidatiiviselle stressille. Lisäksi sisäiset prosessit voivat vapauttaa vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat lisää vahinkoa soluillemme ja nopeuttavat ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Q10 täyttää kaksi erittäin tärkeää tehtävää samanaikaisesti: antaa energiaa ja antioksidanttina suojaa soluja.

Q10:n kuusi huikeaa ihohyötyä:
1. Antaa iholle sen luonnolliseen korjaantumiseen ja uudistumiseen tarvittavaa energiaa
2. Energisempi iho tarkoittaa säteilevämpää hipiää
3. Auttaa vähentämään auringon aiheuttamia vaurioita
4. Tukee kollageenin tuotantoa
5. Auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä
6. Edistää tasaista ihonsävyä

Miksi vartalon ihoa on tärkeää hoitaa?
Iho on ensilinjassa puolustamassa elimistöämme infektioilta ja sairauksilta, joten ihosta huolehtiminen on aivan olennainen asia. Päivittäisen pesemisen lisäksi vartalon ihoa on tärkeää kosteuttaa, jotta se pysyy terveenä. Altistumme päivän mittaan monenlaisille tekijöille, jotka voivat kuluttaa ihoa ja aiheuttaa ihon halkeilua ja kuivumista. Siksi meidän on täydennettävä ihon kosteusvarastoja joka päivä, jotta iho voi suorittaa tehtävänsä. Ihon luonnollisen suojakerroksen vahvistumisen lisäksi ihon kosteudesta huolehtiminen päivittäisen hoitorutiinin avulla auttaa ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Hoitamalla vartalon ihoa se pysyy kiinteänä ja nuorekkaana ja säilyttää hehkunsa vielä vuosienkin jälkeen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Dihydroxyacetone, Glyceryl Stearate SE, Ubiquinone, Tocopherol, Dimethicone, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyltaurate/Dimethylacrylamide Crosspolymer, Sodium Cetearyl Sulfate, Xanthan Gum, Citric Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Isostearate, Phenoxyethanol, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Saadaksesi parhaat ja tasaisimmat tulokset, aloita ottamalla syväpuhdistava kylpy tai suihku. Muista kuoria iho hellävaraisesti pesusi aikana. Kun DHA:ta sisältävää ruskettavaa voidetta levitetään kuoritulle iholle, se imeytyy helpommin ja tasaisemmin.
Kuivaa huolellisesti pyyhkeellä tai anna ihon kuivua luonnollisesti. Levitä voide tasaisesti vartalosi kaikille alueille, joihin haluat rusketusta ja kosteutusta. Iho on kosteimmillaan heti suihkun jälkeen, mutta voi kuivua nopeasti, joten asteittain ruskettavan kosteusvoiteen levittäminen heti suihkun jälkeen auttaa sitomaan lisäkosteutta ihoon, ja iho pysyy pehmeänä ja säteilevänä. NIVEA Q10 Firming +Bronze Body Lotion -kosteusvoidetta voidaan käyttää kaikkialle kehoon ja myös kasvoihin. Anna emulsion imeytyä ja kuivua luonnollisesti ennen pukeutumista, jotta se imeytyy tasaisesti ihoon. Muista pestä kädet huolellisesti, jotta ylimääräinen tuote huuhtoutuu pois. Ruskettavat tuotteet imeytyvät kämmeniin nopeammin, kuin muualle vartaloon

Tvätta händerna efter applicering. Undvik kontakt med kläder tills att lotionen har fullt absorberats. Applicera ett jämt lager på huden.

Tuotekoodi

4005900715500

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HilppaVahvistettu osto

    Tuote tekee mitä lupaa!

    Olen käyttäny tätä nyt koko kesän. Rusketukseni on ihanan luonnollinen. Ei tahraa ja imeytyy suht nopeasti. Miellyttävä tuoksu.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Maarit

    Ei vaalealle iholle

    Odotukseni voiteen suhteen olivat suuremmat, mutta kahden viikon käytön jälkeen ihon värissä ei ole tapahtunut mitään muutosta. Ihoni on vaalea, herkästi palava ja punapigmentti on vahva. Tuotteessa on miellyttävä tuoksu ja se levittyy hyvin, mutta merkin lupaama asteittainen rusketus ei ihollani näy mitenkään.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Päivi

    Hyvä kosteusvoide suihkun jälkeen

    Olen käyttänyt tuotetta yli vuoden, kosteuttava perusvoide suihkun jälkeen.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Mervi Peltsusta

    Blondin iholle väriä

    Ihoni ei kestä aurinkoa. Voitelin jakojani 3 kertaa viikon ajan. Hups! Näin sain jalkoihini kevyen rusketuksen. Upeita! Tulevat juhlat ovat pelastuneet.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Elina247

    Erinomainen kevyesti sävyttävä voide ilman hajua

    Ostin tuotteen pari kuukautta sitten ja käytän tätä päivittäin suihkun tai saunan jälkeen. Antaa todella kevyen asteittaisen rusketuksen ja mikä parasta, voide ei haise iholla lainkaan tavanomaisten ruskettavien voiteiden tyyliin. Kiinteyttävää vaikutusta en ole huomannut. Voide kosteuttaa tehden ihon kauniin luonnollisen sävyiseksi ja se riittää minulle.