Sisältöön
Lumene

Lumene TYYNI rauhoittava & tasapainottava hamppu-tehohoito 30ML

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin55kappaletta
29,50 €
983,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lumene TYYNI Rauhoittava & tasapainottava hamppu-tehohoito rasvoittuvalle, sekaiholle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle rauhoittaa rasittuneen ihon epämukavaa tunnetta, vähentää punaisuutta ja parantaa ihon tekstuuria jättäen iholle tasapainoisen ja kosteutetun tunteen. Kaksiosaisessa tehohoidossa yhdistyvät pohjoisen luomu hampunsiemenöljyn rauhoittavuus, pohjoisen mesiangervon tasapainottava vaikutus, sinkkiglukonatti sekä B5- ja E-vitamiinit. Tämä ei-komedogeeninen* yhdistelmä tuntuu kevyeltä, mutta poikkeuksellisen rauhoittavalta ja miellyttävältä iholla.

Tehohoito on vegaaninen ja sisältää sivuvirroista saatavia ja pohjoisen luonnosta peräisin olevia raaka-aineita. Pakkauksessa on käytetty kierrätettäviä materiaaleja. Valmistettu Suomessa.

Itsearviointitutkimus**:
100% Vastaajista: tuote sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle
95% Vastaajista: iho tuntuu kosteutetulta, suojatulta ja pehmeältä
85% Vastaajista: iho tuntuu rauhalliselta
85% Vastaajista: tuote auttaa parantumaan ihon tekstuuri

*Kliininen testi, in vivo 28 päivän jälkeen, 2 käyttökertaa päivässä, n=21, 2019
**Itsearviointi, 28 päivää, n=21, 2019

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Levitä puhtaille kasvoille ja kaulalle iltaisin ja tarvittaessa myös aamuisin ennen kosteusvoidetta.

Lumene - Korkealaatuista pohjoista kauneutta paremman tulevaisuuden puolesta.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA (WATER), DICAPRYLYL ETHER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, SQUALANE, GLYCERIN, CANNABIS SATIVA (HEMP) SEED OIL, ZINC GLUCONATE, TOCOPHERYL ACETATE, SPIRAEA ULMARIA (MEADOWSWEET) EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, TOCOPHEROL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PROPANEDIOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, PARFUM (FRAGRANCE), (CI 47000) YELLOW 11, (CI 61565) GREEN 6. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

AQUA (WATER), DICAPRYLYL ETHER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, SQUALANE, GLYCERIN, CANNABIS SATIVA (HEMP) SEED OIL, ZINC GLUCONATE, TOCOPHERYL ACETATE, SPIRAEA ULMARIA (MEADOWSWEET) EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, TOCOPHEROL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PROPANEDIOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, PARFUM (FRAGRANCE), (CI 47000) YELLOW 11, (CI 61565) GREEN 6. DENNA INGREDIENSLISTA KAN HA FÖRÄNDRATS. VAR VÄNLIG OCH KONTROLLERA ALLTID INGREDIENSLISTAN FRÅN FÖRPACKNINGEN PÅ DEN PRODUKT DU KÖPT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

LUMENE Oy

Tuotekoodi

6412600823851

Arviot (55)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JohannaVahvistettu osto

    JL

    Olen ollut tyytyväinen. Imeytyy nopeasti ja helppo levittää. Muista ravistaa ennen käyttöä. Ei vahvaa tuoksua ja sileän tuntuinen kasvoissa. Ravitsi kasvojen ihoa ja antoi hehkua mukavasti. Voisin ostaa tätä tuotetta uudelleen ja suosittelen myös muille.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    JennyVahvistettu osto

    Uusi suosikki!

    Olen nyt noin kuukauden verran käyttänyt tuotetta aina iltaisin. Ihoni on herkkä ja akneen taipuva, joten odotukset tuotteen kuvauksen perusteella olivat korkeat. Ja ei tarvinnut kyllä pettyä! Öljy ei jää kasvoille tahmeaksi vaan iho tuntuu pehmeältä, eikä ole tukkinut ihohuokosia, uus lemppari tuli tästä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    BusinesswomanVahvistettu osto

    Energisoi vauhdikasta arkea ja väsyneitä kasvoja

    Testasin ensimmäistä kertaa tuotetta ja olen todella tyytyväinen. Arkeni on vauhdikasta ja siksi tämä hamppu-tehohoito rauhoittaa ja kosteuttaa hienosti väsyneitä kasvoja, jotka kuivuvat helposti myös. Suosittelen. Lumene on muutenkin erinomainen laadukas brändi ja tehty pohjoisiin oloihin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    JassVahvistettu osto

    Uusi luottotuote

    Kuukauden verran olen kyseistä tuotetta kokeillut. Itselläni on pintakuiva, herkkä ja epäpuhtauksiin taipuva iho. Monet puhdistustuotteet jättävät ihon kireäksi ja punoittavaksi ja tämä onkin ollut melkoinen pelastaja. Tasapainottaa ihoa olematta kuitenkaan liian raskas/rasvainen. Poistaa punoitusta ja iho on jälleen ihanan pehmeä sekä hyvinvoivan näköinen. Tuoksu on mieto ja omaan nenään miellyttävä. Todellakin voin suositella muitakin kokeilemaan. Itselle tämä jää osaksi ihonhoitorutiinia.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    JenniEVahvistettu osto

    Uusi lemppari

    Aluksi olin kovinkin skeptinen tuotteen suhteen. Säännöllisen käytön jälkeen kasvojen punoitus tasaantui ja iho tuntuu hyvältä. Suihkun jälkeen iho ei enää tunnu niin kuivalta, että pitäisi heti olla ihoa rasvaamassa. Rakastan tuotteen antamaa heleyttä kasvoille. Tuoksu ihan hyvä, vaikka olen todella tarkka tuotteiden tuoksuista. Omasta mielestäni ainoa miinus on pumppupullo. Itse en siitä tykkää, kun tuote on kumminkin öljymäinen.