Sisältöön
TRESemmé

TRESemmé Rich Moisture Shampoo Kosteuttava 900 ml

6,90 €
7,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

TRESemmé Rich Moisture -shampoo ja -hoitoaine on tarkoitettu päivittäiseen hiustenpesuun ja -hoitoon. Ne saavat hiukset näyttämään jälleen eloisilta ja yhtä hehkuvan hyvinvoivilta kuin kampaamokäynnin jälkeen. TRESemmé Rich Moisture -järjestelmä sisältää shampoon ja hoitoaineen. Se hoitaa kuivia hiuksia juuri optimaalisella tavalla ja auttaa sitomaan kosteuden suortuvien sisään juuri siellä, missä sitä eniten tarvitaan. Päivittäiseen käyttöön suunniteltu kosteuttava järjestelmä sisältää E-vitamiinia, ja se saa hiuksesi näyttämään jälleen elinvoimaisilta. Kuivista ja vaurioituneista hiuksista tulee kiiltävät ja pehmeät ilman, että ne tuntuvat kuitenkaan raskailta.

Kuivat hiukset? Tämä kosteuttava shampoo tuo hiuksiisi kampaamoista tuttua ammattilaistason tyyliä ja suorastaan kadehdittavan upeaa kiiltoa. Hellävarainen shampoo sisältää E-vitamiinia, ja se tekee hiuksistasi pehmeät ja lisää kosteutta juuri sinne, missä hiuksesi sitä eniten tarvitsevat.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi pese hiukset TRESemmé Rich Moisture -shampoolla ja jatka sen jälkeen TRESemmé Rich Moisture -hoitoaineella. Viimeistele kampaus mieleiseksi TRESemme-muotoilutuotteilla.

Näin peset ja hoidat hiuksiasi oikein käyttämällä TRESemmé Rich Moisture -tuotteita:

1. Aloita pesemällä hiuksesi TRESemmé Rich Moisture -shampoolla.

2. Levitä sitten sopiva määrä Moisture Rich -hoitoainetta hiusten keskipituudesta latvoihin. Hiero loput aineesta hiusjuuriin.

3. Käy hiukset läpi harvapiikkisellä kammalla tai sormenpäilläsi, jotta kaikki takut aukeavat ja hoitoaine leviää hiuksiin kauttaaltaan.

4. Anna vaikuttaa 2–3 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti.

5. Viimeistele TRESemmé-suosikkimuotoilutuotteillasi.

TRESemmé on aina uskonut siihen, että että tyyli on tärkeä osa sinua. Kaikki työmme perustuu arvoihimme ja viimeisimpiin trendeihin. Jokainen ainesosa tuotteissamme on valittu huolellisesti, jotta sinä voit hoitaa hiuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Dimethiconol, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Glycol Distearate, Carbomer, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, TEA-Sulfate, Cocamide MEA, Disodium EDTA, PEG-45M, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Citrus Tangerina Peel Oil, Sodium Hydroxide, PPG-6, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Tuotekoodi

8717163902936

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita