Sisältöön
TRESemmé

TRESemmé Rich Moisture Hoitoaine Ammattimaista laatua 900 ML

6,90 €
7,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

TRESemmé Rich Moisture on ammattilaatuinen kosteuttava hoitoaine, joka on kehitetty erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Sen edistyksellinen kosteusteknologia antaa elinvoimaa ja tekee elottomista hiuksista kiiltävät ja pehmeät. TRESemmé Rich Moisture on täydellinen valinta sinulle, joilla on kuivat tai vaurioituneet hiukset, mutta haluat saada salonkitason kampauksen ja kiiltävän tuloksen. TRESemmé Rich Moisturen avulla hiuksistasi tulee kosteutetut, kiiltävät ja helpommat käsitellä – ilman että ne kuitenkaan tuntuvat raskailta.

TRESemmé Rich Moisture -hoitoaineessa on hellävarainen koostumus, johon on lisätty E-vitamiinia, joka korjaa kosteuttaa hiuksia latistamatta niitä. TRESemmé Rich Moisture sopii päivittäiseen käyttöön uuden teknologiamme ansiosta, joka puhdistaa hiukset hellävaraisesti mutta tehokkaasti.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi pese hiukset TRESemmé Rich Moisture -shampoolla ja jatka sen jälkeen TRESemmé Rich Moisture -hoitoaineella. Viimeistele kampaus mieleiseksi TRESemmé suosikkimuotoilutuotteillasi.

Näin peset ja hoidat hiuksiasi oikein käyttämällä TRESemmé Rich Moisture -tuotteita:

1. Aloita pesemällä hiuksesi TRESemmé Rich Moisture -shampoolla.

2. Levitä sitten sopiva määrä Rich Moisture -hoitoainetta hiusten keskipituudesta latvoihin. Hiero loput aineesta hiusjuuriin.

3. Käy hiukset läpi harvapiikkisellä kammalla tai sormenpäilläsi, jotta kaikki takut aukeavat ja hoitoaine leviää hiuksiin kauttaaltaan.

4. Anna vaikuttaa 2–3 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti.

5. Viimeistele TRESemmé-suosikkimuotoilutuotteillasi, ja tee itsellei kaunis hiustyyli.

TRESemmé on aina uskonut siihen, että että tyyli on tärkeä osa sinua. Kaikki työmme perustuu arvoihimme ja viimeisimpiin trendeihin. Jokainen ainesosa tuotteissamme on valittu huolellisesti, jotta sinä voit hoitaa hiuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla.

TRESemmé on auttanut naisia ilmaisemaan omaa persoonallisuuttaan jo yli 70 vuoden ajan. TRESemmé on saanut alkunsa kampaamoista, ja sen taustalla on aina ollut yksinkertainen totuus: Jokainen nainen ansaitsee näyttää upealta ja tuntea itsensä upeaksi. Juuri siltä kuin hän olisi juuri lähtenyt kampaamosta. TRESemmé on sitoutunut luomaan kampaamotasoisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jotka ovat kaikkien saatavilla. Kampaajien inspiroimat ja testatut tuotteet auttavat sinua luomaan oman tyylisi ja tuntemaan olosi joka päivä kuin juuri kampaamosta tulleeksi. TRESemmén arvoihin kuuluu edistää itsenäisyyttä ja itseluottamusta. Ymmärrämme hiusten voiman hyvinvointisi parantajana. Siksi tarjoamme ammattimaista hiustenhoitoa, joka auttaa sinua luomaan oman tyylisi kotona ja tuntemaan olosi joka päivä kuin juuri kampaamosta tulleeksi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Behentrimonium Chloride, Parfum, Dipropylene Glycol, Lactic Acid, Amodimethicone, Sodium Chloride, Disodium EDTA, PEG-7 Propylheptyl Ether, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Magnesium Nitrate, Tocopheryl Acetate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citrus Tangerina Peel Oil, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Tuotekoodi

8717163902929

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita