Sisältöön
NIVEA

NIVEA 50ml Q10 Anti-Wrinkle Extra Nourish Night Cream -yövoide

16,90 €
338,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Extra Nourish Night Cream -yövoide, joka on kehitetty erityisesti kuivalle iholle, joka kaipaa välitöntä helpotusta kosteusköyhyyteen. Kasvovoide kosteuttaa 24H! Erittäin tehokkaasti ravitseva ja ihon kosteustasapainoa elvyttävä. Sisältää kreatiiniä, joka auttaa tehostamaan ihosolujen vaihtuvuutta ja kollageenia, joka antaa iholle täyteläisen ja heleän nuorekkaan ulkonäön. Hoitavana ja ravitsevana ainesosana voiteessa on 100% luonnonmukaisesti viljelty arganöljy, joka sisältää runsaasti ihoa rauhoittavia omega-6- ja -9-rasvahappoja. Kuivan ihon pelastus! Levitä iltaisin puhdistetuille kasvoille, kaulalle, decoltee-aluetta unohtamatta. Dermatologisesti testattu.

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Muista, että kasvoille tarkoitettu kosteusvoide hoitaa ihoasi paremmin kuin yleisvoide. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Kuivalle iholle sopiva NIVEA Gentle Cleansing Cream -puhdistusvoide puhdistaa hellävaraisesti, poistaa meikin tehokkaasti, rauhoittaa ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitotuotteet. NIVEA Q10 Extra Nourish Night Cream -yövoiteen pariksi sopii täydellisesti NIVEA Q10 Extra Nourish Day Cream -päivävoide huolehtimaan, että iho kiinteytyy, kosteusvarastot täyttyvät ja on varustettu suojakertoimella 15 ja UVA/UVB-suodattimilla. Silmänympärysalueelle aamuin illoin NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Eye Cream -silmänympärysvoide tai NIVEA Cellular Expert Filler Eye Cream -silmänympärysvoide silottamaan ja kosteuttamaan herkkää silmänympärysaluetta.

NIVEA Q10:n patentoitu koostumus sisältää Q10:ä, joka on 100% identtinen ihon oman Q10:n kanssa. Luonnollisella fermentointiprosessilla saatu puhdas ja korkealaatuinen Q10 toimii ihon luonnollisena puolustuksena ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan sekä suojaavana antioksidanttina. Voide pitää ihon luonnollisen heleänä ja kosteutettuna samalla taistellen tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan. Ihosi on elinvoimaisempi, suojattu ja raikas!

Mutta mikä on koentsyymi Q10:n rooli ja miksi se on niin tehokasta ihonhoidossa?
Koentsyymi Q10 (kutsutaan myös ubikinoniksi) on vitamiinin kaltainen aine. Sitä esiintyy luonnostaan jokaisessa elimistön solussa ja sillä on tärkeä merkitys niissä. Se on välttämätöntä energiantuotannon kannalta, jotta ihon perustoiminnot, kuten uudistuminen ja korjaantuminen, olisivat mahdollisia. Koska ihomme on kehon uloin kerros, se altistuu jatkuvasti erilaisille ulkoisille tekijöille, kuten auringon UV-säteiden aiheuttamalle oksidatiiviselle stressille. Lisäksi sisäiset prosessit voivat vapauttaa vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat lisää vahinkoa soluillemme ja nopeuttavat ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Q10 täyttää kaksi erittäin tärkeää tehtävää samanaikaisesti: antaa energiaa ja antioksidanttina suojaa soluja.

Q10:n kuusi huikeaa ihohyötyä:
1. Antaa iholle sen luonnolliseen korjaantumiseen ja uudistumiseen tarvittavaa energiaa
2. Energisempi iho tarkoittaa säteilevämpää hipiää
3. Auttaa vähentämään auringon aiheuttamia vaurioita
4. Tukee kollageenin tuotantoa
5. Auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä
6. Edistää tasaista ihonsävyä

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Cocoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Octyldodecanol, Talc, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Calcium Pantothenate, Pantolactone, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Limonene, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä iltaisin hyvin puhdistetulle iholle. Levitä voidetta myös kaulan ja dekolten alueelle. Vältä herkkää silmänympärysaluetta.

Förbered huden genom noggrann rengöring. Applicera nattcremen. För bästa resultat, använd också NIVEA Q10 Power Extra Nourishing dagcreme.

Tuotekoodi

4005900735751

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita