Sisältöön
NIVEA

NIVEA 15ml Cellular Expert Filler Eye & Lip Contour Cream -silmänympärysvoide

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
22,50 €18,00 €
1 500,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Cellular Expert Filler Eye & Lip Contour Cream -silmänympärysvoide tekee silmien ja huulten ympärysihosta täyteläisemmän 24 tunnissa! Nyt voit hymyillä! Täyttää ja häivyttää näkyvästi ilmerypyt, pintajuonteet sekä kuivuudesta johtuvat rypyt. Foolihappoa ja hyaluronihappoa sisältävä dynaaminen koostumus antaa kohdennettua syväkosteuttavaa hoitoa, joka lisää merkittävästi ihon täyteläisyyttä, tasoittaa ryppyjä silmien ja huulten ympärillä ja kirkastaa ilmeen! Tehokkaasti napakoittava voide vahvistaa ihoa ja pitää sen nuorekkaana ja elinvoimaisena torjumalla ikääntymisen merkkejä. Pehmeä koostumus imeytyy hyvin ja toimii erinomaisena pohjana meikin alle ja saa ihon kuulaan elinvoimaiseksi. Hajusteeton silmänympärysvoide sopii myös tuoksuherkille ja piilolinssien käyttäjille. Testattu ihotauti- ja silmälääkäreiden valvonnassa. Levitä aamuin illoin silmien- ja huultenympärysiholle kevyesti sivellen.

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Valitse NIVEA -puhdistustuotteista omalle ihotyypillesi sopiva vaihtoehto NIVEA Cellular Expert Filler Eye & Lip Contour Cream -silmän- ja huultenympärysvoiteen kanssa sopii täydellisesti päiväksi NIVEA Cellular Expert Filler Day Cream -päivävoide huolehtimaan, että iho kiinteytyy ja on suojattu ulkoisilta ärsykkeiltä. Ja yöksi NIVEA Cellular Expert Filler Night Cream -yövoide. Ajatuksena on, että mihin päivävoide iltapuhdistuksella lopettaa työnsä, jatkaa yövoide siitä työtä aamupuhdistukseen asti. Muista myös aamuin illoin NIVEA Cellular Expert Filler Hyaluronic Serum -seerumi kosteusvoiteen alle aktivoimaan ja nopeuttamaan solujen uusiutumista!

Mitä ovat Hyaluronihappo ja Foolihappo?
Hyaluronihappo on kehon oma aine, jolla on kyky sitoa itseensä suuri määrä vettä. Hyaluronihappo on yksi soluja uudostavista ainesosista ja vastaa siitä, että ihon kosteustasapaino säilyy riittävällä tasolla. Lisäksi se auttaa tukemaan ihon rakennetta, joka on iholle elintärkeää! Hyaluronihapon puute ihossa aiheuttaa elastisuuden vähenemiseen, jolloin iho kuivuu ja juonteet alkavat näkyä selkeämmin. Foolihapolla (foolihappovitamiini), joka tunnetaan myös nimellä B9-vitamiini, on tärkeä rooli ihon luonnollisen kauneuden ylläpitämisessä. Foolihapossa on antioksidanttipitoisuuksia, jotka vähentävät ihon oksidatiivista stressiä sekä neutraloivat ympäristössä olevia haitallisia vapaita radikaaleja.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Glycerin Stearate, Cetearyl Alcohol, Cocoglycerides, Vegetable Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Octyldodecanol, Tapioca Starch, 1,2-Hexanediol, Folic Acid, Sodium Hyaluronate, Creatine, 1-Methylhydantoin- 2-Imide, Magnolia Officinalis Bark Extract, Potassuyn Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Carrageenan, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 77891

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä päivittäin taputtelemalla varovasti silmänympärysiholle.

Applicera genom att varsamt massera in ögoncremen runt ögonområdet. Förbered huden genom noggrann rengöring. För bästa resultat, använd hela NIVEA Cellular Expert Filler -serien.

Tuotekoodi

4005808367092

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Anna55

    Tehokas

    Erinomainen tuote.Ostan aina uudelleen ja vain tätä

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MannoVahvistettu osto

    Miellyttävä

    Sopivan täyteläinen,jää miellyttävä tuntu.Maksaläiskät jo vähän vaalentuneet.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mervi PeltsustaVahvistettu osto

    Ihoni kiittää

    Olen käyttänyt tätä yli kuukauden. Silmän ympärillinen iho nauttii voiteesta, joka imeytyy hyvin ja ihoni ei jää tahmeaksi. Nyt olen löytänyt voiteen, jota on ihana käyttää.