Sisältöön
Bodyflex

Bodyflex Super Collagen Kollageenitabletti 60 tabl

18,90 €
0,31 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bodyflex® Super Collagen –ravintolisä sisältää hyvin imeytyvää hydrolysoitua Colartix-kollageenia. Tehokkaasti vaikuttava Colartix-kollageeni muodostuu luonnollisista bioaktiivisista peptideistä sekä kondroitiinisulfaatista jotka toimivat synergiassa tehostaen kollageenin vaikutusta ja antaen ravintoaineita nivelille ja rustoille.

Kollageeni on luonnollinen ainesosa, sidekudoksen ja luuston pääproteiini, jonka avulla elimistö varmistaa nivelten ja luuston uudismuodostusta. Rustot ja jänteet koostuvat pääosin kollageenista. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee voimakkaasti, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista. Bodyflex® Super Collagen sopii jatkuvaan käyttöön tukemaan aktiivista elämäntapaa erityisesti aktiiviliikkujille, ikääntyville ja henkilöille, joiden nivelet altistuvat voimakkaalle rasitukselle.
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Colartix-kollageenirustomatriksi siasta (sisältää kollageenipeptidejä tyypeistä 1,2 ja 3)*, Paakkuuntumisenestoaine silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat *Ranska

Colartix-kollagenbroskmatrix av svin (innehåller kollagenpeptider av typ 1, 2 och 3)*, Klumpförebyggande medel tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror *Frankrike

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Annostus: 2 tablettia päivässä, annostuksen voi tarvittaessa nostaa 4 tablettiin päivässä. Paras teho saadaan, kun annostus on ensimmäisen kuukauden ajan 4 tablettia, ja sen jälkeen ylläpitoannos 2 tablettia päivässä. Tabletit voi niellä kokonaisena nesteen kera tai tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Annostusta ei saa ylittää.

Dosering: 2 tabletter per dag, doseringen kan ökas till 4 tabletter per dag vid behov. Den bästa effekten uppnås med en dos på 4 tabletter under den första månaden, följt av en underhållsdos på 2 tabletter per dag. Tabletterna kan sväljas hela med vätska eller vid behov tudelas, tuggas eller malas och blandas i födan. Doseringen får ej överskridas.

Tuotekoodi

6428300001482

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan