Sisältöön
Kiss

Kiss Masterpiece kynsisetti Kitty Curl 30kpl

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin2kappaletta
19,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kiss Masterpiece kynsillä luot näyttävät kynnet hetkessä. Trendikkäät kynsimuodot ja todella näyttävä design takaavat upean lopputuloksen. Kynnet voi kiinnittää pakkauksen mukana tulevalla liimalla.

Tuotetiedot
Ainesosat

INGREDIENTS Nails: ABS plastic-Made in China. Glue: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHT Red 22 (CI 45380)-Made in Taiwan.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Valmistaja

Kiss Products INC

Käyttöohjeet

Käyttövalmiit Geelikynnet kiinnitetään liimalla. Poista liimakynnet liottamalla kynsiä asetonipohjaisessa kynsilakanpoistoaineessa. Ohjeet pakkauksessa.

Färdiga Gel-naglar vill appliceras med lim. Ta bort lim-på naglar genom att blötlägga naglar i acetonbaserad naglarborttagare. Instruktioner ingår.

Säilytys

huonelämpötilassa

rumstemperatur

Tuotekoodi

0731509766196

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    HeidizuVahvistettu osto

    Ihan jees

    Ostin, laitoin vklopuksi juhliin. Osa kynsistä oli tosi kestäviä ja hyviä mutta osa heikomman oloisia ja pysyi huonommin kiinni. Perus hyvä liima mikä kissin kynsissä yleensä. Ne kynnet missä oli paljon koristeita oli jämäkämpiä ja pysyi hyvin kiinni mutta pelkät värilliset oli huterampia ja pysyi vähän huonommin kiinni. Ei ainakaan baari iltaa kestäneet

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    emilia2001Vahvistettu osto

    Kauniit kynnet!

    Ostin nämä juhannukseksi ja oli ihanaa kun kynnet kerrankin näyttivät hyviltä. Ostan jatkossakin KISS:n kynsisettejä! Kynsien timantit olivat aivan ihanat!