Sisältöön

NIVEA 2x50ml Q10 Power Anti-Wrinkle Firming päivävoide sk 15 + yövoide

25,00 €
250,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotekuvaus

Tuplasti kiinteytystä! NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream -päivävoide ja NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Cream -yövoide ovat kehitetty normaalille, pintakuivalle iholle. Suojaa todistetusti rypyiltä 24H ajan! NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream -päivävoide kosteuttaa kokonaisvaltaisesti ja kiinteyttää tehokkaasti. Uudistaa ja neutroloi päivän aikana tapahtuvia ihovaurioita ja jättää ihon ihanan pehmäen tuntuiseksi. NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Cream -yövoide taistelee tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan jättäen ihon näkyvästi kiinteämmäksi. Uudistaa ja korjaa ihoa tehokkaasti yön aikana, jolloin iho parhaiten vastaanottaa kosteutusta ja aktiivisia ainesosia. Sisältää myös ihoa tehokkaasti uusivaa dexpantenolia. Vähentää ryppyjä ja tekee ihosta kiinteämmän jopa 7 päivässä! Iho on perusteellisesti ravittu ja kosteutettu yön aikana. Dermatologisesti testattu.

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevattoistensa vaikutuksia. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Kaikille ihoille sopiva NIVEA 5in1 Micellar Water Sensitive Skin -misellivesi puhdistaa hellävaraisesti, poistaa meikin tehokkaasti, rauhoittaa ihoärsytystä ja valmistaa ihon hoitotuotteille. NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream -päivävoiteen ja NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Replenishing Night Cream -yövoiteen pariksi sopii täydellisesti NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Ultra Recovery Beauty Sleep Night Serum -yöseerumi huolehtimaan, että iho kiinteytyy ja kosteusvarastot täyttyvät. Silmänympärysalueelle aamuin illoin NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Eye Cream -silmänympärysvoide.

Onko ihosi pintakuiva vai kuiva? Näilla kahdella on suuri ero ja tärkeää on tunnistaa kummasta ihosi kärsii, että löydät juuri oikeat tuotteet ihollesi. Kuiva iho on rakenteellinen ihotyyppi, jossa kuivasta ihosta on kärsitty jo pidempään, ehkä jopa aina. Silloin kannattaa suosia kuivalle iholle tarkoitettuja hoitotuotteita. Pintakuivuus on taas ihon väliaikainen tila ja sitä voi esiintyä kaikilla ihotyypeillä. Esimerkiksi jos otsaa kiristää, mutta samalla se rasvoittuu, niin se on silloin rasvoittuva ja pintakuiva. Pintakuivuus tuntuu iholla usein juuri kiristelynä, kun taas kuiva iho voi olla enemmänkin karhea ja jopa hilseillä.

NIVEA Q10 patentoitu koostumus sisältää Q10:ä, joka on 100% identtinen ihon oman Q10:n kanssa. Luonnollisella fermentointiprosessilla saatu puhdas ja korkealaatuinen Q10 toimii ihon luonnollisena puolustuksena ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan sekä suojaavana antioksidanttina. Voide pitää ihon luonnollisen heleänä ja kosteutettuna samalla taistellen tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan.

Mutta mikä on koentsyymi Q10:n rooli ja miksi se on niin tehokasta ihonhoidossa?
Koentsyymi Q10 (kutsutaan myös ubikinoniksi) on vitamiinin kaltainen aine. Sitä esiintyy luonnostaan jokaisessa elimistön solussa ja sillä on tärkeä merkitys niissä. Se on välttämätöntä energiantuotannon kannalta, jotta ihon perustoiminnot, kuten uudistuminen ja korjaantuminen, olisivat mahdollisia. Koska ihomme on kehon uloin kerros, se altistuu jatkuvasti erilaisille ulkoisille tekijöille, kuten auringon UV-säteiden aiheuttamalle oksidatiiviselle stressille. Lisäksi sisäiset prosessit voivat vapauttaa vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat lisää vahinkoa soluillemme ja nopeuttavat ikääntymisen merkkien ilmaantumista. Q10 täyttää kaksi erittäin tärkeää tehtävää samanaikaisesti: antaa energiaa ja antioksidanttina suojaa soluja.

Q10:n kuusi ihohyötyä:
1. Antaa iholle sen luonnolliseen korjaantumiseen ja uudistumiseen tarvittavaa energiaa
2. Energisempi iho tarkoittaa säteilevämpää hipiää
3. Auttaa vähentämään auringon aiheuttamia vaurioita
4. Tukee kollageenin tuotantoa
5. Auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä
6. Edistää tasaista ihonsävyä

Ainesosat

NIVEA 50ml Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming Day Cream -päivävoide sk 15: Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate SE, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocoglycerides, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glyceryl Stearate, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum|NIVEA 50ml Q10 POWER Anti-Wrinkle + Firming Night Cream -yövoide: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Cocoglycerides, Methylpropanediol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Isononanoate, Triisostearin, Squalane, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Ubiquinone, Panthenol, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Pantolactone, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Levitä päivävoidetta aamuisin hyvin puhdistetuille kasvoille. Vältä suoraa kosketusta silmiin. Levitä yövoidetta iltaisin puhdistetulle iholle. Levitä voidetta koko kasvoille, kaulalle ja decoltelle.

Tuotekoodi

7319470118263