Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Dove

Dove Men+Care Clean Comfort Suihkusaippua Miehille 250 ml

3,40 €
13,60 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dove Men+Care Clean Comfort -suihkusaippua on miehille tarkoitettu tuoksuva suihkusaippua, jolla peset koko vartalon ja kasvot. Dove Men+Care suihkusaippua poistaa bakteereja ja hajuja. Samalla se hoitaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja suojaa sitä kuivumiselta. Iho tuntuu raikkaalta ja pehmeältä. Dove Men+Care Clean Comfort -suihkusaippuan ainutlaatuinen MicroMoisture-teknologia aktivoituu, kun saippua vaahtoaa. MicroMoisture-teknologia auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteuden ja estää sen, että iho kuivuu.

Käytä näin! Hiero suihkusaippuaa käsissäsi kevyesti, jotta saat suihkusaippuan vaahtoamaan. Hiero suihkusaippuaa vartalolle ja kasvoille. Huuhtele perusteellisesti. Dove Men+Care -suihkusaippuan ansiosta tunnet olosi raikkaaksi koko päivän.

Dove Men+Care Clean Comfort on geelimäinen suihkusaippua, joka dermatologisesti testattu. Tuote on hellävarainen ihon mikrobiomille – ihosi elävälle suojakerrokselle.

Näin saat aamuisin suihkussa parhaat tulokset:
• Kun peset hiukset ensin, ihollesi jääneet shampoojäämät huuhtoutuvat pois vartalon pesun aikana.
• Oikeanlainen miesten suihkusaippua, kuten Dove Clean Comfort, pesee tehokkaasti jättämättä ihoa kuivan tuntuiseksi. Kun peset kasvot suihkussa viimeiseksi, kasvot jäävät kosteiksi parranajoa varten, mikä takaa sileämmän ajon.
• Dove-suihkusaippua on tarkoitettu koko vartalon pesuun, joten se sopii erinomaisesti myös kasvojen puhdistukseen.

Onko ongelmasi hilse? Se koskettaa lähes joka toista meistä joskus, joten sen käsittelemiseen on selvät konstit ja omat shampoot. Tällainen tuote on esimerkiksi Dove Men+Care Anti Dandruff shampoo, joka paitsi poistaa hilsettä myös vahvistaa* hiuksia.

Globaalisti, Dove Men+Care ei testaa eläimillä ja on PETA cruelty-free -sertifioitu.

Pullomme ovat nyt ainutlaatuisella tavalla kauniita. Olemme siirtymässä käyttämään kokonaan kierrätysmuovista valmistettuja muovipulloja.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Lauric Acid, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Palmitic Acid, Citric Acid, Sodium Isethionate, PPG-6, Alpha-Isomethyl Ionone, Bexzyl Salicylate, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 17200, CI 42090.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Tuotekoodi

8717163766330

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita