Sisältöön
Ziaja

Ziaja vuohenmaito seerumi 50 ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin6kappaletta
9,90 €
198,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Energisoiva ja silottava Ziaja Goat's Milk vuohenmaito kasvoseerumi kaikille ihotyypeille.

Monivaikutteinen tehotiiviste sisältää ihon kollageenintuotantoa edistäviä ainesosia, jotka auttavat parantamaan ihon joustavuutta ja ehkäisevät ihon veltostumista. Kosteuttavat ja energisoivat vuohenmaidon ainesosat tekevät ihosta hyvinvoivan ja heleän näköisen. Tuloksena kuulas ja virkistynyt iho.

Korealaisesta K-Beauty -kosmetiikasta inspiroituneen seerumin kevyt voidegeelikoostumus imeytyy nopeasti eikä jätä kiristävää tai tahmeaa tunnetta. Koostumus sopii erinomaisesti myös meikinpohjustukseen ja hoitotuotteiden kerrostamiseen. Käytä kasvoseerumia myös kaulan ja dekolteen ihon hoitoon. Sopii kaikenikäisille 20 ikävuodesta ylöspäin. Miellyttävä, puhtautta henkivä tuoksu.

Sisältää 95 % luonnollisia ainesosia. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Glycerin, Isononyl Isononanoate, Methylsilanol Mannuronate, Cetyl Esters, Dimethicone, Olive Oil PEG-7 Esters, Sodium Polyacrylate, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Goat Milk Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Eugenol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Käyttöohjeet

Levitä kasvojen ja kaulan iholle.

Tuotekoodi

5901887043751

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KosmariopiskelijaVahvistettu osto

    Pintakuivuuden pelastaja

    Minulla on rasvoittuva pintakuiva sekaiho. Tämän tuotteen, kun otin ihonhoitorutiiniin ei enää ole pintakuivuudesta tietoakaan. Iho on sileä ja hyvin kosteutettu. Tulokset näkyivät jo 2 päivässä. Ei lisää rasvoittuvuutta itsellä. Päinvastoin olen huomannut talintuotantoa tasoittavan vaikutuksen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    LeeaVahvistettu osto

    Mahtava voide

    Tasottaa hyvin juonnteet ja kaulan, raikas, hyvin imeytyvä

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HyväihoVahvistettu osto

    Laadukas tuote

    Ostin tämän noin kaksi viikkoa sitten ja olen erittäin tyytyväinen tuotteen hinta-laatusuhteeseen. Olen käyttänyt Ziaja tuotteita jo muutaman vuoden ja mielestäni ne sopivat hyvin iholleni.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Eeva2021Vahvistettu osto

    Tekee minkä lupaa

    Olen kuukauden päivät käyttänyt Ziajan seerumia yövoiteen korvaajana. Imeytyy nopeasti ja lupauksensa mukaan silottaa kasvojen ja kaulan ihoa. Loistotuote!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    karoliina123Vahvistettu osto

    Raikastavan kosteuttava

    Käytän tuotetta ennen Ziajan päivävoiteen käyttöä ja se on koostumukseltaan todella kosteuttavan tuntuinen, sekä ei liian voimakas tuoksuinen. Miinusta pienestä pullokoosta.