Sisältöön
NIVEA MEN

NIVEA MEN 100ml Protect & Care Deep Cleaning Face Wash -puhdistusgeeli

8,70 €
87,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA MEN Protect & Care Deep Cleaning Face Wash -puhdistusgeeli syväpuhdistaa kasvojen ihon. Poistaa lian ja ylimääräisen rasvan. Puhdistaa ihohuokoset ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista. Ei kuivata ihoa tai tee sitä kireän tuntuiseksi. Sisältää raikastavaa aloe veraa ja B5-provitamiinia. Tekee ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen. Kasvojen pesun jälkeen kasvoille kannattaa levittää kosteusvoide, kuten esimerkiksi Protect & Care Moisturiser Face Cream -kasvovoide, joka suojaa ihoa ja kosteuttaa sitä tehokkaasti.

-> Syväpuhdistaa ihon tehokkaasti ja ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä
-> Virkistää ihoa
-> Tekee ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen

Ihonhoidon tulisi olla tärkeä osa jokaisen miehen rutiinia; NIVEA MEN Protect & Care -sarja on suunniteltu erityisesti miehille. Sarjan tuotteet on kehitetty suojaamaan ihoasi ja parantamaan sen luonnollista suojaa, samalla kun se hoitaa hellävaraisesti ja kosteuttaa kuivaa ihoa – näytät ja tuoksut hyvältä joka tilanteessa. NIVEA MEN Protect & Care -tuotesarjasta löydät parranajogeelin, kasvovoiteen, puhdistusgeelin, after shave -partabalsamin, suihkugeelin ja deodorantin itsellesi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, Decyl Glucoside, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Menthol, Alcohol Denat., Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,PEG-90 Glyceryl Isostearate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-10, Laureth-2, Trisodium EDTA, Benzophenone-4, Citric Acid, Pantolactone, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Limonene, Linalool, Citronellol, Coumarin, Parfum, CI 42090

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Tuotekoodi

4005808227778

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita