Sisältöön
Ziaja

Ziaja Cupuacu itseruskettava vartalovoide 300 ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin7kappaletta
9,90 €
33,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Asteittain päivettävä Ziaja Cupuacu itseruskettava vartalovoide antaa iholle luonnollisen rusketuksen ja kauniin hehkun.
Asteittain ruskettavan ominaisuuden ansiosta voit säädellä helposti sävyn tummuusastetta, joten voide sopii loistavasti myös vaalealle iholle. Hanki luonnollinen ja hehkuva rusketus ilman auringon haittoja!

Cupuacu itseruskettava vartalovoide hemmottelee myös kuivaa ja karheaa ihoa sen erinomaisten kosteuttavien ja ravitsevien ominaisuuksien ansiosta. Superfoodinakin tunnettu antioksidanttinen Cupuacu sisältää runsaasti iholle tärkeitä rasvahappoja, jotka pehmentävät, ravitsevat ja suojaavat ihoa.
Kosteuttavat ja ravitsevat brasilianpähkinä- ja makadamiaöljyt yhdistettynä sheavoihin vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta ja lisäävät ihon joustavuutta.

Vartalovoiteessa on herkullinen toffeen tuoksu! Iholle levitettäessä voide on väriltään valkoista ja luonnollinen päivetys muodostuu iholle 3-4 tunnin kuluessa. Huom! Pese kädet huolellisesti heti levityksen jälkeen.

Sisältää 96 % luonnollisia ainesosia. Vegaaninen. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dihydroxyacetone, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Tocopherol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Squalane, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Tocopheryl Acetate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Linalool, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Citric Acid.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Käyttöohjeet

Levitä tasaisesti iholle, levitä kyynärpäille ja polville vähemmän. Pese kädet heti levityksen jälkeen tai käytä hanskaa. Anna imeytyä ennen pukeutumista. Rusketus ilmaantuu 3-4 tunnin kuluttua. Käytä päivittäin kunnes saavutat haluamasi tummuusasteen.

Tuotekoodi

5901887040125

Arviot (7)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SoleilVahvistettu osto

    Toimii!

    Yön yli vaikuttaneena tulos on luonnollinen mutta selkeä. Helppo levittää, tuoksu ei voimakas eikö tahraa vaan kuivuu nopeasti.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KalpeajalkaVahvistettu osto

    Ihana voide, mutta sävy on kevyt

    Olen ihastunut voiteen täyteläisyyteen, tuoksuun ja luonnollisiin kosteuttaviin ainesosiin. Lopputulos on kuitenkin tosi mieto sävy. Tasainen ja kaunis, mutta tosiaan, melko kevyt rusketus. Käytän melkein päivittäin, jottei jalat ihan kalpene. Toisaalta tämä käy kosteusvoiteesta ja tulisihan sitäkin päivittäin leviteltyä. Imeytyy nopeasti eikä tahroja ole tullut vaatteisiin tms.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    AnneVahvistettu osto

    Edullinen hyvä tuote

    Olen käyttänyt muutaman kerran tätä ainetta. Helppo levittää ja tulos ihan ok päivittynyt iho. Haju/tuoksukaan ei ole pahimpia.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    12121212Vahvistettu osto

    Hyvä ostos

    Levittyy tasaisesti, miellyttävä tuoksu, kosteuttaa ihoa. Luonnollisen näköinen lopputulos, ei ollenkaan oranssi vaan oikeasti ruskea.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    ViviVahvistettu osto

    hyvä tuote!

    Päivittäiseen käyttöön ympäri vuoden