Sisältöön
NIVEA

NIVEA 75ml Glow Rice Scrub -kuorintavoide kuivalle iholle

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin1kappale
8,90 €
118,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Glow Rice Scrub -kasvojenkuorintavoide kuivalle ja herkälle iholle tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia! Sisältää Japonica -riisin siemeniä ja vadelmaa, molemmat luonnonmukaisesti tuotettuja. Ei sisällä mikromuovihiukkasia – kuorivat hiukkaset ovat 100% luonnollista alkuperää ja myös maatuvia. Kuorii ihon hellävaraisesti ja poistaa kuolleet ihosolut ärsyttämättä ihoa. Ihosta pehmäen, puhtaan ja säteilevän tekevät Glyseriini ja B5-vitamiini auttavat ihoa säilyttämään kosteutta samalla tukien ihosolujen uusiutumista. Vältä silmänympärysaluetta ja huulia. Ei sisällä alkoholia ja on dermatologisesti testattu.

Miksi ihoa kannattaa kuoria?
Kuorinta puhdistaa, pehmentää ja kirkastaa ihoa, ja lisäksi sen avulla parannetaan ihon uusiutumista, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Noin 30 päivän välein kuolleet ihosolumme irtoavat luonnostaan, jotta uudet ihosolut pääsevät muodostumaan ihomme ylimmässä kerroksessa. Aina kuolleet ihosolut eivät väistäkään uusien tieltä ja tekevät ihosta samean ja epätasaisen näköisen. Kuorittu iho on vastaanottavaisempi, jolloin hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Kuorinta myös stimuloi solujen uudistumista. Kaikkia ihotyyppejä voi ja kannattaa kuoria - NIVEAlta löydät sopivan kuorinnan juuri sinun ihollesi!

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Coco-Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Rubus Idaeus Juice, Oryza Sativa Powder, Microcrystalline Cellulose, Cellulose, Citric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Poloxamer 184, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 16035

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Tuotekoodi

0000040067247

Arviot (1)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    ElviiraVahvistettu osto

    Hyvä tuote kuivalle iholle

    Minusta tämä on ollut hinta-laatusuhteeltaan hyvä kuorintatuote kuivalle iholle. Minulla on myös Nivean kuorintavoide normaalille iholle, joka on nyt talvella tuntunut liian "rajulta". On myös riittoisa, pieni määrä riittää kerrallaan.