Sisältöön
NIVEA

NIVEA 75ml Purify Rice Scrub -kuorintavoide sekaiholle

8,90 €
118,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Purify Rice Scrub -kasvojenkuorintavoide sekaiholle sisältää Japonica-riisin siemeniä ja Aloe Veraa, molemmat luonnollisesti tuotettuja. Kuorintavoide tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia. Ei sisällä mikromuovihiukkasia – kuorivat hiukkaset ovat 100% luonnollista alkuperää. Kuorii ihon tehokkaasti vahingoittamatta sitä, poistaa mustapäitä, syväpuhdistaa ihohuokosia ja häivyttää niitä. Poistaa iholta ylimääräisen öljyn ja tekee siitä mattapintaisen. Vegaaninen koostumus.

Miksi ihoa kannattaa kuoria?
Kuorinta puhdistaa, pehmentää ja kirkastaa ihoa, ja lisäksi sen avulla parannetaan ihon uusiutumista, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Noin 30 päivän välein kuolleet ihosolumme irtoavat luonnostaan, jotta uudet ihosolut pääsevät muodostumaan ihomme ylimmässä kerroksessa. Aina kuolleet ihosolut eivät väistäkään uusien tieltä ja tekevät ihosta samean ja epätasaisen näköisen. Kuorittu iho on vastaanottavaisempi, jolloin hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Kuorinta myös stimuloi solujen uudistumista. Kaikkia ihotyyppejä voi ja kannattaa kuoria - NIVEAlta löydät sopivan kuorinnan juuri sinun ihollesi!

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Hydrated Silica, Coco-Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Tapioca Starch, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Oryza Sativa Powder, Microcrystalline Cellulose, Cellulose, Citric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Poloxamer 184, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Parfum, CI 47005, CI 42090

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Tuotekoodi

0000040067162

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita