Sisältöön
NIVEA

NIVEA 400ml Soothing Micellar Water -misellivesi

7,90 €
19,75 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Erityisesti herkälle iholle kehitetty NIVEA Soothing Micellar Water -misellivesi poistaa meikin, puhdistaa ja rauhoittaa ihoa, jättämättä tuote- tai meikkijäämiä iholle. Rauhoittava koostumus sisältää Amino Acid Complex -aminohappoyhdisteen ja dekspantenolia. Hajusteeton misellivesi yhdistää tehokkaat misellit ja hellävaraiset aminohapot. Poistaa tehokkaasti meikin, epäpuhtaudet ja lian vain muutamalla höyhenenkevyellä pyyhkäisyllä, ei tarvetta hankaukselle! Testattu ihotauti- ja silmälääkäreiden valvonnassa.

Miksi iho on hyvä puhdistaa myös aamuisin?
Kasvojen ihohuokoset erittävät yön aikana ihon pinnalle kuona-aineita, hikeä ja talia sekä samalla kasvoilta irtoaa myös kuollutta ihosolukkoa. Jos näitä kaikkia ei puhdista kasvojen iholta aamulla, saattaa iholle muodostua epäpuhtauksia. Pelkkä vesipesu ei riitä huuhtelemaan kasvoilta yövoiteen rippeitä ja ihon pinnan epäpuhtauksia. Voit joko puhdistaa kasvot omalle ihotyypille sopivalla NIVEA-kasvojenpuhdistustuotteella ja tasapainoittaa kasvovedellä tai välttää vesipesun ja puhdistaa NIVEA-misellivedellä tai NIVEA-puhdistusliinoilla. Tärkeintä, että löydät itsellesi sopivan tuotteen, joka sopii ihollesi, arkeesi ja jättää ihosi puhtaaksi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycine, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Pantolactone, Glycerin, Sorbitol, Decyl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Poloxamer 124, Citric Acid, Polyquaternium-10, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Cetrimonium Chloride, BHT

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Tuotekoodi

4005900333933