Sisältöön
Lumene

Lumene VALO Ravitseva vitamiini-tehohoito 15ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin6kappaletta
14,90 €
993,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Palauta ihon hehku Lumene Valo Ravitsevalla vitamiini-tehohoidolla. Seerumin ainutlaatuinen kaksiosainen koostumus yhdistää antioksidanttipitoiset tärkeitä omega-rasvahappoja sisältävät kallisarvoiset pohjoisen marjat – lakan, karpalon ja puolukan – yhdistelmään C-, B3-, B5- ja E-vitamiineja sekä A-vitamiinin esiastetta. Hoitava koostumus auttaa elvyttämään ja tasoittamaan kuivintakin ihoa sekä suojaamaan sen kauneutta. Jättää ihon tehokkaasti kosteutetuksi, heleäksi ja samettisen pehmeäksi. Vegaaninen koostumus sisältää sivuvirroista saatavia ja luonnosta käsin poimittuja raaka-aineita. Pakkauksessa on käytetty kierrätettäviä ja kierrätettyjä materiaaleja.

Käyttö: Ravistettava ennen käyttöä. Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Käytä yhdessä VALO-kosteusvoiteen kanssa.

Lumene - Korkealaatuista pohjoista kauneutta paremman tulevaisuuden puolesta.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

6412600818048

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    HeTuuli

    Sopii minulle

    Käytän 3-4 kertaa viikossa

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    emmamainen

    Talven pelastaja!

    Olen käyttänyt reilu kuukauden tuotetta päivittäin ja koen, että siitä on ollut talvi-iholleni vain hyötyä. Tuote levittyy helposti, eikä jää tahmaiseksi kasvovoiteen alle vaan jättää ihanan sileän tuntuman. Hinta-laatusuhde on mielestäni kohdillaan :)

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnneliVahvistettu osto

    Loistotuote!

    Kuukauden päivät ollut käytössä. Imeytyy hyvin tällaiselle vanhemmalle pintakuivalle iholle. Iho näyttää kuulaalta ja elinvoimaiselta.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Ulla48Vahvistettu osto

    Antaa Valoa kasvoille nimensä mukaan

    Olen tyytyväinen,kirkastaa ilmeen.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    ElinEVahvistettu osto

    Toimii, etenkin hoitavana yötuotteena

    Ihana tuoksu, toimiva tuote. Etenkin yökäyttöön, koska niin öljyinen, että päivällä joutuu vähän odottamaan, että imeytyy kunnolla. Saisi olla riittoisampi. Erinomainen ”kypsemmälle” iholle.