Sisältöön
Garnier

Garnier Skin Active Micellar puhdistusvesi herkälle ja sekaiholle 400ml

8,50 €
21,25 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sopiiko Garnier Micellar -puhdistusvesi sekaiholle ja herkälle iholle minulle? Kyllä, jos haluat tehokkaan, nopean ja helppokäyttöisen tuotteen puhdistaa ihon sekä poistaa meikin, lian sekä ilmansaasteiden partikkelit iholta. Raikastaa sekaihoa kuivattamatta sitä. Miten tuote toimii? Miselliteknologia kerää meikkiä ja likaa iholta kuin magneetti. Samalla miselliveden aktiiviset ainesosat puhdistavat tehokkaasti sekaihoa. Optimaalisen toleranssinsa ansiosta hypoallergeeninen koostumus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja sekaiholle. Ei sisällä hajusteita. Käyttö: kostuta vanulappu puhdistusvedellä ja pyyhi kasvot, silmät ja huulet ilman hankaamista. Ei tarvitse huuhdella.

Tuotetiedot
Ainesosat

2050553 03 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLOXAMER 184, ALCOHOL DENAT., DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, MYRTRIMONIUM BROMIDE (F.I.L. Z283735/1).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Garnier Micellar -puhdistusvesi sekaiholle ja herkälle iholle on tehokas, nopea ja helppokäyttöinen tuote, joka puhdistaa ihon sekä poistaa meikin, lian sekä ilmansaasteiden partikkelit iholta. Raikastaa sekaihoa kuivattamatta sitä. Miselliteknologia kerää meikkiä ja likaa iholta kuin magneetti ja miselliveden aktiiviset ainesosat puhdistavat tehokkaasti sekaihoa. Hypoallergeeninen koostumus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja sekaiholle. Ei sisällä hajusteita. Ei tarvitse huuhdella.

Alkuperämaa

Puola

Käyttöohjeet

Kostuta vanulappu Puhdistusvedellä ja pyyhi kasvot, silmät ja huulet ilman hankaamista. Ei tarvitse huuhdella

Applicera på ansikte, ögon och läppar med bomullspad. Skall inte sköljas av.

Tuotekoodi

3600542263887