Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

IsaDora

IsaDora Loose Setting Puuteri

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin1kappale
20,90 €14,63 €
2 985,71 €/kg
Alennus vain verkossa

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

IsaDora Loose Setting Powder on sävyllinen irtopuuteri, joka kiinnittää meikin ja ehkäisee ihon kiiltelyä. Puuterin höyhenenkevyellä ja huomaamattomalla koostumuksella on ihoa “blurraava” vaikutus – puuteri häivyttää ihohuokosten ja juonteiden näkyvyyttä. Keskipeittävä koostumus sulautuu ihon sävyyn. Pakkauksen nylonverkko ehkäisee puuterin leviämistä pakkauksen sisällä ja korkkiin kuuluva stopperi estää puuterin leviämistä ympäri pakkausta korkin ollessa suljettuna. Pyöräyttämällä sivellintä nylonverkossa saat otettua siveltimeen juuri oikean määrän puuteria, jolloin tuotetta ei kulu hukkaan. Nylonverkon joustavuuden ansiosta puuteri on helppo käyttää loppuun, kun sivellin yltää pakkauksen pohjalle. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Tuotetiedot
Väri

Medium

Koko

9 g

Ainesosat

Mica, Perlite, Zinc Stearate, Squalane, Synthetic Fluorphlogopite, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide [+/- CI77891/Titanium Dioxide, CI77491/Iron Oxides, CI77492/Iron Oxides, CI77499/Iron Oxides, CI19140/Yellow 5 Lake].

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ruotsi

Tuotekoodi

7317851247052

Arviot (1)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    kevään kukkaVahvistettu osto

    Riittoisa puuteri

    Tämä puuteri on laadukasta ja riittoisaa. Ihan pienikin määrä riittää. Puuteripurkki on kivan näköinen. Purkki on myös sopivan pieni, joten helppo ottaa mukaan.