Sisältöön
Pulsin

Pulsin proteiinipatukka 50g, joka sisältää mantelia, cashewta, vaniljaa & ja sokeritonta suklaata, makeutettu xylitolilla.

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
2,85 €
57,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pulsinin vaniljasuklaa- ja manteliproteiinipatukka sisältää Madagaskarin vaniljaa ja suklaalastut on makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla (luonnollisesti esiintyvä makeutusaine, jota löytyy monista hedelmistä ja vihanneksista). Tämän vegaanisen manteliproteiinipatukan sisältämät 13 g kasviperäistä proteiinia ja korkea kuitupitoisuus voivat auttaa sinua tuntemaan olosi kylläisemmäksi pidempään ja pitämään sinut vireänä aktiivisessa arjessa.

Tuotetiedot
Ainesosat

MANTELI (17%), CASHEWvoi (14%), herneproteiini, sikurikuitu, suklaalastu* (kaakaomassa, makeutusaine(xylitol), kaakaovoi, emulgointiaine(auringonkukkalesitiini) ) (10%), riisiproteiini, makeutusaine(xylitol), kaakaovoi, agavenektari, tiivistetty rypälemehu, riisitärkkelys, vaniljauute (1%), vihreä tee uute, merisuola, antioksidantti (E-vitamiini). *Suklaalastut sisältävät kaakaon kiintoaineita min. 72%

MANDLAR (17%), CASHEW smör (14%), ärtprotein, cikoriafiber, chokladchips*(kakaomassa, sötningsmedel(xylitol), kakaosmör, emulgerinsmedel (solroslecitin)) (10%), risprotein, sötningsmedel (xylitol), kakaosmör, agavenektar, koncentrerad druvjuice, risstärkelse, vaniljextrakt (1%), grönt te-extrakt, havssalt, antioxidant (vitamin E). *Chokladchips innehåller kakaofastämnen min. 72%

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
Energia/Energi1929 kJ / 461 kcal
Rasvaa/Fett26.7 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja/Fett, varav mättat fett8.6 g
Hiilihydraattia/Kolhydrat23.7 g
- josta sokereita/varav sockerarter11.3 g
Proteiinia/Protein25.7 g
Suola/Salt0.51 g
Ravintokuitua/Fiber11.6 g
Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Aduki Oy

Säilytys

Säilytä kuivassa ja viileässä.

Förvaras i torrt och svalt.

Tuotekoodi

0886054000407

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MariahVahvistettu osto

    Ihan parhautta

    Proteiinipatukat on aina vähän niin ja näin, mutta tämä oli oikea helmi! Ihan älyttömän hyvin rakenneltu tuote ja sopivan kokoinen.