Sisältöön
Foodin

Foodin luomu kookosvesi 1000ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
5,10 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nesteytä ja palaudu Foodinin luomulaatuisella kookosvedellä! Kookosvesi on sataprosenttisesti aitoa ja puhdasta kookosta, eikä siinä ole käytetty lainkaan lisäaineita. Litran kookosvesipurkista riittää koko perheelle tai isommallekin seurueelle!

Parhaalta kookosvesi maistuu jääkylmänä! Kookosvettä kannattaa nauttia sellaisenaan, jotta voit maistaa nuoren ja raikkaan kookospähkinän. Sitä voi hyödyntää makunsa vuoksi myös vaikkapa pataruoissa, smoothieissa ja erilaisissa drinkeissä, kuten alkoholittomissa mocktaileissa. Kokeile rohkeasti erilaisia makuyhdistelmiä! Mm. marjat, hedelmät ja erilaiset yrtit ja viherjauheet ovat olleet erityisesti asiakkaidemme mieleen kookosveden maustamisessa. Kokeile vaikka mansikkaa, sitruunaa, vesimelonia tai minttua.

Foodinin kookosvesi valmistetaan valikoiduista, nuorista kookospähkinöistä, joita viljellään ympäristöystävällisesti ja kerätään eettisesti pienten perheviljelijöiden toimesta. Kookospähkinät kerätään käsin, ja hyödynnetään kokonaisuudessaan myös muihin kookostuotteisiin, jolloin turhaa jätettä ei synny. Vesi pakataan tuoreena heti keräämisen jälkeen, mikä takaa aidon, tuoreen ja laadukkaan maun – on kuin joisit kookosvettä suoraan pähkinästä.

Kookosvesi on pakattu ekologiseen, kierrätettävään ja uudelleen suljettavaan TetraPakiin, joka on valmistettu sertifioidusta puumateriaalista kestävän kehityksen edistämiseksi. Korkki valmistetaan sokeriruo’osta. Suosittelemmekin viemään tyhjät Foodinin kartonkipakkaukset kartonkikeräykseen korkkeineen. Kartonkipakkaus voidaan uusiokäyttää 100%:sti kierrättämällä. Foodinin kookosvesipakkaukseen käytettävä paperiaines on valmistettu FSC -sertifioidusta, hyvin hoidetusta puusta. Kartonkipakkauksella on matala hiilijalanjälki.

Uudelleensuljettavan korkin ansioista juoma kulkee kätevästi mukana matkallakin. Avattu juoma säilyy kylmässä 2 vuorokautta.

Vegaaninen, gluteeniton, lisä- ja säilöntäaineeton.

Tuotetiedot
Ainesosat

Luomutuotettu kookosvesi

Ekologisk kokosvatten

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
Energia/Energi68 kJ / 16 kcal
Hiilihydraattia/Kolhydrat4 g
- josta sokereita/varav sockerarter3.1 g
Suola/Salt0.1 g
Kalium/Kalium169.7 mg
Alkuperämaa

Vietnam

Säilytys

SÄILYY AVATTUNA KYLMÄSSÄ 2VRK.

FÖRVARAS ÖPPNAD I KYLSKÅP FÖR 2 DAGAR.

Tuotekoodi

6430055218596

Arviot (2)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Piia

    Paras maku foodinilla!

    Olen muitakin kookosvesiä maistanut tähän päädyn aina on parhaimman makunen.Myös kiva kantaa mukana vaikka repussa kun korkki pakkauksessa jonka voi avata ja sulkea siitä isot plussat!!!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Kake 63Vahvistettu osto

    Kookosvesi virkistää

    Olen juonut eri valmistajien kokosvesiä ja tämä on paitsi laadukas vaithtoehto, myös kohtuuhintainen.