Sisältöön
Vitabalans

Extra vahva rauta 100 mg 100 tabl, Rauta-C-vitamiinitabletti, Vitabalans

10,40 €
0,10 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Extra Vahva Rauta 100 mg on vahva kotimainen rautavalmiste lisääntyneeseen raudan tarpeeseen. Valmisteen korkea rautamäärä ja raudan imeytymistä edistävä C-vitamiini lisäävät tehokkaasti elimistön raudan saantia. Extra Vahva Rauta 100 mg -tabletit sisältävät rauta(II)bisglysinaattia, joka on hyvin imeytyvä ja elimistön helposti hyödynnettävissä oleva raudan muoto. Rauta(II)bisglysinaatti ei ärsytä vatsaa ja on siksi paremmin siedetty kuin muut rautayhdisteet. Extra Vahva Rauta 100 mg on pitkävaikutteinen tabletti, joka vapauttaa rautaa suolistossa noin kuuden tunnin ajan.

Tuote on tarkoitettu lisääntyneeseen raudan tarpeeseen. Selvitä raudan tarpeesi ennen käyttöä.

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
rautaa 100 mg
C-vitamiinia 50 mg

Tuote on laktoositon, gluteeniton ja sokeriton. Soveltuu myös vegaaniseen ruokavalioon. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotetiedot
Ainesosat

Rauta(II)bisglysinaatti, täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, polyvinyylialkoholi, polyetyleeniglykoli, talkki), paakkuuntumisenestoaine ( piidioksidi), värit (titaanidioksidi, rautaoksidit).

Järn(II)bisglysinat, fyllnadsämne (cellulosa, hydroxipropylmetylcellulos), L-askorbinsyra, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), polyvinylalkohol, polyetylenglykol, talk), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), färgämne (titandioxid, järnoxider).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa. Tabletti otetaan tyhjään vatsaan tai aterian yhteydessä. Vältä samaan aikaan maitoa, kahvia, teetä ja täysjyväviljavalmisteita, jotka vähentävät raudan imeytymistä.

För vuxna 1 tablett daligen sväljes med vätska.

Tuotekoodi

6410530035290

Arviot