Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 50ml UV Face Sensitive SK50 -aurinkovoide

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin8kappaletta
14,90 €11,90 €
298,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN UV Face Sensitive SK50 -aurinkosuojavoide on erityisesti herkälle iholle kehitetty korkean ja tehokkaan suojan sisältävä aurinkosuojavoide kasvoille! Nauti auringosta ja ulkoilmasta turvallisesti ärsyttämättä herkkää ihoasi! Suojaa kasvojen ihoa auringolta ja sen aiheuttamalta ennenaikaiselta vanhenemiselta. Voide suojaa perinteisen UVA- ja UVB-säteilyn lisäksi myös sinivalolta, jolle altistumme auringon, näyttöpäätteiden ja mobiililaitteiden sekä valaistuksen myötä. Sinivalo lisää ihon oksidatiivista stressiä, nopeuttaa ihon ikääntymistä ja hyperpigmentaatiota. NIVEA SUN -tuotteilla voit olla huoletta auringolta suojattuna. Kevyt hajusteeton koostumus, ei jätä tahmaista tunnetta iholle ja imeytyy nopeasti. Dermatologisesti testattu.

-> Kehitetty erityisesti herkälle iholle
-> Korkea suojakerroin 50 ja UVA-/UVB-suoja suojaavat tehokkaasti kasvojen ihoa auringolta, suojaa myös sinivaloa vastaan
-> Kosteuttava koostumus rauhoittaa ihoärsytystä ja vähentää välittömästi kiristävää tunnetta iholla
-> Hajusteeton, kosteuttava koostumus
-> Tuntuu kevyeltä iholla, ei jätä rasvaista tunnetta kasvoille

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> 67% biohajoava koostumus
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone-, Octocrylene- tai Homosalate -UV-suodattimia, eikä mikromuovia
-> 50% kierrätetystä muovista valmistettu pakkaus (pois lukien korkki)

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Alcohol Denat.,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Isopropyl Palmitate,C12-15 Alkyl Benzoate,Dibutyl Adipate,Ethylhexyl Triazone,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Cetearyl Alcohol,Distarch Phosphate,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,Glyceryl Stearate,Tapioca Starch,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Methylpropanediol,Glycerin,Glycyrrhiza Inflata Root Extract,Tocopheryl Acetate,Xanthan Gum,Hydroxypropyl Starch Phosphate,Cocoglycerides,Hydrogenated Coco-Glycerides,Hydrogenated Rapeseed Oil,Sodium Stearoyl Glutamate,Silica Dimethyl Silylate,Sodium Chloride,Sodium Hydroxide,Ethylhexylglycerin,Hydroxyacetophenone,Trisodium EDTA.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin. Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Kierrätä pakkaus muovina.

Rekommenderad mängd för vuxen är 3ml/ansiktsapplicering. Återapplicera varannan timme samt efter bad/svett/handdukstorkning. Njut av sol och värme! Återvinn tuben som plast.

Tuotekoodi

4005900601902

Arviot (8)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Ellen14Vahvistettu osto

    Käytän jo toista vuotta

    Todella hyvä ja käytetään koko perheessä

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Ellen14Vahvistettu osto

    Paras

    Käytin jo viime kesän

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    njbeVahvistettu osto

    Ei toimi meikin kanssa

    Jättää ihon hohtavaksi ja mukavan tuntuiseksi. Hieman herkempi ihoni ei myöskään reagoinut tuotteeseen, mistä plussaa. Iholle jää kuitenkin rasvainen kalvo, joka ei meinaa imeytyä ei sitten millään. Tästä johtuu se että esim. peitevoidetta ei voi oikein käyttää voiteen päällä sillä se lähtee liikkeelle alta aikayksikön.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Herkkäihoinen

    Loistava aurinkovoide kasvoille

    Olen herkkäihoinen ja joudun suojaamaan ihoni auringolta kaikkina vuodenaikoina. Ihotautilääkärini suosittelemana suojakertoimen tulee myös olla riittävän suuri. Tämä aurinkovoide on tähän asti käyttämistäni aurinkovoiteista paras. Voide on kevyt ja levittyy hyvin kasvoille. Voide ei myöskään tuhraa puseron kaulusta tai tunnu raskaalta iholla. Koen myös tärkeäksi käyttää suomalaista tuotetta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    LolloxVahvistettu osto

    Luottoaurinkotuote

    Täysin tuoksuton. Miellyttävän tuntuinen kasvoilla, myös useita kertoja kerrostettuna. Helppo pestä pois. Olen auringossa n. 8 tuntia päivässä työn puolesta ja kasvot ovat vain kevyesti päivettyneet. Hinta-laatusuhde erinomainen.