Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 50ml UV Face Anti-Age Q10 SK30 -aurinkovoide

tuotteen arvosana 4.4/5

Siirry arvioihin5kappaletta
14,90 €11,90 €
298,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN UV Face Anti-Age Q10 SK30 -aurinkovoide on erityisesti kasvoille kehitetty korkean ja tehokkaan suojan sisältävä aurinkosuojavoide! Voide suojaa kasvojen ihoa auringolta ja ehkäisee ryppyjen ja pigmenttiläiskien muodostumista. Voide suojaa perinteisen UVA- ja UVB-säteilyn lisäksi myös sinivalolta, jolle altistumme auringon, näyttöpäätteiden ja mobiililaitteiden sekä valaistuksen myötä. Sinivalo lisää ihon oksidatiivista stressiä, nopeuttaa ihon ikääntymistä ja hyperpigmentaatiota. Sisältää Q10-koentsyymiä, joka ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. NIVEA SUN -tuotteilla voit olla huoletta auringolta suojattuna. Dermatologisesti testattu.

-> Kehitetty erityisesti kasvojen iholle
-> Suojakerroin 30 suojaa tehokkaasti kasvojen ihoa auringolta
-> Ehkäisee ryppyjen ja pigmenttiläiskien muodostumista
-> Suojaa perinteisen UVA- ja UVB-säteilyn lisäksi myös sinivalolta

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> 74% biohajoava koostumus
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone-, Octocrylene- tai Homosalate -UV-suodattimia, eikä mikromuovia
-> 50% kierrätetystä muovista valmistettu tuubi ja korkki

NIVEA Q10 patentoitu koostumus sisältää Q10:ä, joka on 100% identtinen ihon oman Q10:n kanssa. Luonnollisella fermentointiprosessilla saatu puhdas ja korkealaatuinen Q10 toimii ihon luonnollisena puolustuksena ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan sekä suojaavana antioksidanttina. Voide pitää ihon luonnollisen heleänä ja kosteutettuna samalla taistellen tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan. Ihosi on elinvoimaisempi, suojattu ja raikas!

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Alcohol Denat.,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Tapioca Starch,Isopropyl Palmitate,Glycerin,C12-15 Alkyl Benzoate,Dibutyl Adipate,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Ethylhexyl Triazone,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,Glyceryl Stearate,Cetyl Alcohol,Hydrogenated Rapeseed Oil,Stearyl Alcohol,Hydroxypropyl Starch Phosphate,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Ubiquinone,Glycyrrhiza Inflata Root Extract,Tocopheryl Acetate,Polyglyceryl-10 Stearate,Sodium Stearoyl Glutamate,Xanthan Gum,Sodium Hydroxide,Sodium Cetearyl Sulfate,Sodium Chloride,Ethylhexylglycerin,Caprylyl Glycol,Phenoxyethanol,Trisodium EDTA,Linalool,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Limonene,Geraniol,Citronellol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Kierrätä pakkaus muovina.

Förbered huden med din vanliga rengöringsrutin. Applicera rikligt med solskydd innan solexponering. Rekommenderad mängd för vuxen för ansikte är 3ml. Var försiktig i solen, även när du har solkräm. Återapplicera varannan timme samt efter bad/svett/handdukstorkning. Låt torka helt. Återvinn tuben som plast.

Tuotekoodi

4005900462152

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    HK1HVahvistettu osto

    Helposti imeytyvä, miellyttävä aurinkovoide

    Ostin aurinkovoiteen joku aika sitten ja olen käyttänyt sitä kasvoillani ja kaulan iholla. Tuote levittyy hyvin, ei ärsytä herkästi reagoivaa ihoani. Tuote suojaa ihoa myös.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    PäreVahvistettu osto

    Hyvin kosteuttava

    Ihan ok aurinkovoide kasvoille, mutta tässäkin vähän häiritsi tyypillinen aurinkovoiteen tuoksu.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Jaana68Vahvistettu osto

    Nivea sun aurinkorasva

    Olen käyttänyt vuonna 2021 keväästä syksyyn ja nyt aloitin käytön uudestaan keväällä 2022 ei parempaa aurinko rasvaa ole.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Ninnu06Vahvistettu osto

    Miellyttävä käyttää

    Ostin kuukausi sitten ja olen ollut tyytyväinen. Riittävän ohut ja helposti levitettävä voide

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JuMa64Vahvistettu osto

    Aurinko voide

    Tuote käytössä turvallinen ja varma, kasvit eivät ole ns palaneet vaikka työn puolesta olen pitempiä jaksoja alttiina auringolle