Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 200ml Protect & Bronze Oil Spray SK 30 -aurinkosuojaöljy

18,90 €15,12 €
94,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN Protect & Bronze Oil Spray SK30 -aurinkosuojaöljy sisältää tehokkaita UVA-/UVB-suodattimia, jotka takaavat edistyksellisen välittömän ja pitkäkestoisen suojan! Suojakerroin 30. Öljy edistää kestävän, kauniin ja luonnollisen rusketuksen syntymistä. Sisältää promelaniiniuutetta, joka tehostaa ihon omaa ruskettumisprosessia, ei itseruskettavaa vaikutusta. Silkkimäinen koostumus imeytyy nopeasti ja on vedenkestävä.
Innovatiivinen koostumus - anti-stain after wash - auttaa vähentämään aurinkovoiteen aiheuttamia tahroja pesun jälkeen. NIVEA SUN -tuotteilla voit olla huoletta auringolta suojattuna. Dermatologisesti testattu.

-> Edistää kaunista ruskettumista, ilman itseruskettavan ainesosan vaikutusta
-> Sisältää promelaniiniuutetta, joka tehostaa ihon omaa ruskettumisprosessia
-> Erittäin tehokas UVA/UVB-suoja
-> Vedenkestävä

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> 89% biohajoava koostumus
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia.
-> 95% kierrätetystä muovista valmistettu pakkaus (pois lukien korkki ja pumppu)

Aurinkosuoja vs ruskettuminen?
Monet uskovat, että korkean suojakertoimen (SPF) aurinkovoide estää ruskettumista – ja käyttävät sen sijaan alhaisemman suojakertoimen tuotteita tai jättävät aurinkosuojatuotteen laittamatta kokonaan. Rusketut kuitenkin ihan yhtä hyvin aurinkosuojatuotetta käyttäessäsi kuin ilman. Myös korkeamman suojakertoimen tuotteita käyttäessäsi. Se voi kestää kuitenkin hieman pidempään, varsinkin korkeamman suojakertoimen kanssa, mutta on hellävaraisempaa ihollesi. Korkean suojakertoimen tuotteet suojaavat auringonpolttamilta ja UV-säteilyn aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin. Rusketuskin säilyy iholla pidempään, kun se on hankittu maltillisesti palamatta sekä ihon kosteutuksesta huolehtimalla.

Miten vedenkestävä määritellään?
Euroopassa vedenkestävyyden testaukseen on olemassa vain yksi hyväksytty standardi, jonka on hyväksynyt Cosmetics Europe (kosmetiikka-alan yläorganisaatio). Tämän standardin mukaisesti kaikki vedenkestävät aurinkosuojatuotteemme on testattu ulkopuolisissa, itsenäisissä laitoksissa ja ne ovat läpäisseet vedenkestävyyden kriteerit. Testikäyttäjät kylpevät 2x20 min (vedenkestävä) tai 4x20 min (erittäin vedenkestävä) tuotteen käytön jälkeen, minkä jälkeen jäljelle jääneen aurinkosuojan tulee olla yli 50 % alkuperäisestä arvosta. Vedenkestävyys ei siis tarkoita sitä, että alkuperäinen aurinkosuoja kestää rajoittamattoman ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Alcohol Denat.,Caprylic/Capric Triglyceride,C12-15 Alkyl Benzoate,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Dibutyl Adipate,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,Ethylhexyl Triazone,Glycerin,Acrylates/Octylacrylamide Copolymer,Dicaprylyl Carbonate,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Glycyrrhetinic Acid,Tocopheryl Acetate,Tocopherol,Aqua,Limonene,Linalool,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Citronellol,Geraniol,Ethyl Benzoate,Methyl Benzoate,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Ravista ennen käyttöä. Levitä runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa Lisää usein varsinkin uinnin ja kuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojan Pidä pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Kierrätä pakkaus muovina.

Spraya inte direkt i ansiktet. Skaka väl innan användning. Rekommenderad mängd för vuxen är 30ml. Återapplicera ofta samt efter bad/svett/handdukstorkning. Njut av sol och värme. Återvinn förpackningen som plast.

Tuotekoodi

4005900462091