Sisältöön
Batiste

Batiste Rose Gold Kuivashampoo 200ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
3,90 €5,90 €
19,50 €/l
Alin hinta 30 pv. 5,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Batiste Rose Gold on tuoksultaan puuterimaisen ruusuinen. Moninkertaisesti palkittu Batiste-kuivashampoo on todellinen huonojen hiuspäivien pelastaja. Se on täydellinen pika-apu hiusten puhdistamiseen ja raikastamiseen pesujen välillä, ilman vettä. Muutama nopea suihkaus muuttaa tyyliäsi välittömästi. Hiukset näyttävät puhtailta ja raikkailta sekä tuntuvat runsaammilta.

Tuotetiedot
Ainesosat

Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Distrearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Church & Dwight

Käyttöohjeet

NÄIN SAAT UPEAT HIUKSET HETKESSÄ:
1. Ravista pulloa hyvin. Pidä pulloa 30 cm etäisyydellä kuivista hiuksista, jaa hiukset osiin ja suihkuta shampoota hiusjuuriin
2. Hiero huolella sormenpäillä, jotta hiusjuuret peittyvät kunnolla
3. Poista ylimääräinen kuiva¬shampoo harjaamalla ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla

Tre steg till perfekt hår:
1. Skaka väl. Håll sprayflaskan på 30 cm avstånd, dela håret i sektioner och spraya mot rötterna.
2. Massera igenom med fingertopparna så att rötterna täcks och lyfts.
3. Borsta igenom håret för att avlägsna överflödiga produktrester och håret är klart att stylas.

Säilytys

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Suojattava lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta – Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muihin sytytyslähteisiin. Painesäiliö. Voi räjähtää kuumennettaessa. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa altistaa yli 50 °C:een lämpötiloille. Tuotteen tarkoituksellinen väärinkäyttö tiivistettynä tai sisäänhengittämällä voi olla vahingollista tai hengenvaarallista. Saa käyttää vain ohjeiden mukaan pesukertojen välissä. Ei saa käyttää vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Ei saa käyttää intiimihygieniaan. Vältettävä suihkuttamasta ainetta silmiin. Käyttö on lopetettava, jos iho tai päänahka ärsyyntyy. Oireiden jatkuessa hakeudu lääkärin hoitoon.

Fara, Extremt brandfarlig aerosol. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Spreja inte över öppen låga eller andra antändningskällor. Får inte punkteras eller brännas, gäller även tömd behållare. Skyddas från Solljus. Får inte utsättas för temperaturer över 50 °C. Förvaras oåtkomligt för barn.

Andra varningar: Bevisst/Medvetet misbruk i form av å konsentrere og inhalere innholdet kan være skadelig eller livstruende/livshotande. Må ikke brukes på skadet eller irritert hud. Må ikke brukes til intimhygiene. Unngå/Undvik å spraye i øynene/ögonen. Slutt å/Hold op med at/Sluta bruke produktet hvis hud/hodebunn/hovedbund/hårbotten blir irritert. Oppsøk lege/læge/läkare hvis irritasjonen vedvarer/kvarstår.

Tuotekoodi

5010724530467

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  RufeoVahvistettu osto

  Toimii!

  Batisten kuivashampoon laatu ja hinta ovat kohdallaan. Hiuksista tulee puhtaan tuntuiset ja antaa mukavasti volyymia muutoin hentoihin hiuksiin. Tuoksusta plussaa.

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  GoldenRosieVahvistettu osto

  Voimakas tuoksu

  Muuten hyvä ja toimiva tuote, mutta tuoksu oli minulle liian voimakas (vaikka olikin aika kiva ruusumainen).