Sisältöön
MacUrth

MacUrth Voimakkaan punainen hennajauhe 100g

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
8,30 €
83,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Intiassa perinteisesti käytetty hennajauhe on hoitava ja antaa kauniin luonnollisen värin ja kiiltävät hiukset. Kokeile väriä ensin aina pieneen ja huomaamattomaan hiussuortuvaan. Pussillinen hennaa riittää kahteen tai kolmeen käyttökertaan, hiusten pituudesta riippuen.

Tuotetiedot
Väri

Voimakkaan punainen

Ainesosat

Lawsonia inermis

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Egypti

Valmistaja

MacUrth

Käyttöohjeet

Sekoita kulhossa n. 50 g jauhetta keitettyyn veteen notkeaksi tahnaksi, jäähdytä ja levitä lämmin tahna pestyihin hiuksiin. Anna vaikuttaa 1-2 tuntia. Huuhtele väri pois ja pese shampoolla. Suihkuhattu vahvistaa värin vaikutusta. HUOM! Hennan vaikutus voi vaihdella jos hiukset on käsitelty voimakkailla kemikaaleilla.

Blanda i en skål ca 50 g pulver med kokt vatten till en smidig pasta, kyl och applicera en varm pasta i det tvättade håret. Låt verka i 1-2 timmar. Skölj av färgen och tvätta med schampo. Duschmössan förstärker effekten av färg. NOTERA! Effekten av henna kan variera om håret har behandlats med starka kemikalier.

Tuotekoodi

5707373180005

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.3/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  WarriorPrincess

  Kunnon punaa

  Tällä voimakkaalla punaisella saa loistavaa punaa hiuksiin, ainakin minulla väri jääkin punaisemmiksi kuin perushennoilla usein oranssimmaksi. Riittää kahteen käsittelyyn puolipitkissä hiuksissa

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  TassuVahvistettu osto

  Toimii!

  Toimii ja hyvä lopputulos! Suosittelen! Väri ei kestä ihan yhtä pitkään, kun satva hennassa (jota ei enää saa), mutta on seuraavaksi paras tuote!

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  Smile82Vahvistettu osto

  Perus kasviväri

  Annoin vaikuttaa 3 tuntia. Otti kivasti kiinni tyvikasvuunkin.