Sisältöön
Lindt

Lindt Little Chick Mini maitosuklaakuvio 5x10g

3,95 €
79,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

LINDT Little Chick maitosuklaa on kokoelma pieniä suklaisia pääsiäistipuja. Pakkauksesta löytyy viisi suklaatipua, jotka on valmistettu kermaisesta maitosuklaasta. Nämä suloiset pääsiäistiput ovat yksittäispakattuja ja käärittyjä folioon. Maitosuklaiset Lindt Little Chick -pääsiäisfiguurit sopivat pääsiäislahjoiksi ystäville ja perheenjäsenille. Lindt Little Chick -pääsiäistiput toimivat myös pääsiäispöydän koristeina GOLD BUNNY -pupun ja pääsiäismunien ohella. Pakkaus on perferoitu, joten voit erottaa pääsiäistiput toisistaan ja käyttää niitä esimerkiksi nimikyltteinä pääsiäispöydässä.

Tuotetiedot
Ainesosat

sokeri, kaakaovoi, MAITOjauhe, kaakaomassa, LAKTOOSI, rasvaton MAITOjauhe, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), OHRAmallasuute, aromi (vanilliini). Saattaa sisältää HASSELPÄHKINÄÄ, muita PÄHKINÖITÄ. Maitosuklaassa kaakaota vähintään 30% ja maitoa vähintään 18%.

socker, kakaosmör, MJÖLKpulver, kakaomassa, LAKTOS, skumMJÖLKspulver, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), KORNmaltextrakt, arom (vanillin). Kan innehålla HASSELNÖTTER, andra NÖTTER. Mjölkchokladen innehåller minst 30% kakao och minst 18% mjölk.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Lindt & Sprüngli (Sweden) AB

Tuotekoodi

4000539647406

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita