Sisältöön
Lindt

Lindt Pikkutipu maitosuklaakuvio 100g

4,95 €
49,50 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

LINDT Little Chick maitosuklaa 100 g - pääsiäistipu hienoimmasta maitosuklaasta, josta pitävät niin pienet kuin suuretkin suklaan ystävät. Tämä viehättävä suklaahahmo on saatavana rajoitetun ajan ja on osa Lindt pääsiäissuklaakokoelmaa. Se on valmistettu hienosta ja kermaisesta maitosuklaasta. Suklaahahmo on puettu koristeltuun folioon ja asu on viimeistelty nauhalla, missä roikkuu suloinen kello. Ilahduta läheistäsi pääsiäistipulla antamalla se lahjaksi tai lisää se pääsisäispöydän koristeeksi.

Tuotetiedot
Ainesosat

sokeri, kaakaovoi, täysMAITOjauhe, kaakaomassa, LAKTOOSI, rasvaton MAITOjauhe, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), OHRAmallasuute, vedetön MAITOrasva, aromi (vanilliini). Saattaa sisältää HASSELPÄHKINÄÄ, muita PÄHKINÖITÄ. Kulkunen ja nauha ovat koristeita, eivät leluja. Maitosuklaassa kaakaota vähintään 30% ja maitoa vähintään 14%.

socker, kakaosmör, MJÖLKpulver, kakaomassa, LAKTOS, skumMJÖLKspulver, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), KORNmaltextrakt, vattenfritt MJÖLKfett, aromämne (vanillin). Kan innehålla HASSELNÖTTER och andra NÖTTER. Klocka och band är utsmyckningsföremål, ej leksaker. Mjölkchokladen innehåller minst 30% kakao och minst 14% mjölk.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Lindt & Sprüngli (Sweden) AB

Tuotekoodi

4000539647000

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita