Sisältöön
NIVEA

NIVEA 2x7,5ml Bye Bye Dry Skin Nourishing Face Mask -kasvonaamio

2,50 €
166,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Byebye Dry Skin Nourishing Face Mask -voidenaamio on tehokkaasti kosteuttava täyteläinen kasvonaamio, joka pelastaa erittäin kuivankin ihon! Se sisältää hunajaa ja luonnollista manteliöljyä, jonka ansiosta karheinkin iho tuntuu hoidon jälkeen miellyttävän pehmeältä. Hunaja on erittäin tehokas humektantti, mikä tarkoittaa, että se pystyy vetämään puoleensa kosteutta ja auttaa sitomaan kosteuden ihoon jättäen ihosta kosteutetun ja kimmoisan täyteläisen. Kasvonaamio hemmottelee ja rauhoittaa kuivaa sekä rasittunutta ihoa korjaamalla ja tasapainoittamalla ihon kosteuspitoisuutta. Iho tuntuu pehmeältä, kosteutetulta ja joustavalta. Voidenaamio on pakattu 2-osaiseen kertakäyttöpakkaukseen. Levitä runsaasti hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 10-15 minuutin ajan ja huuhtele ylimääräinen voide iholta. Jos ihosi on kovin kuiva, voit pyyhkiä vaikutusajan jälkeen ylimääräisen naamion vanulapulla pois ja levittää päälle kasvovoiteen.

Kun kasvojesi iho kaipaa pikaista apua tai haluat tarjota ihollesi jotain enemmmän, kasvonaamio auttaa! Naamioiden ainesosat vaikuttavat tehokkaasti ja nopeasti. Käytä naamiota aina, kun iho kaipaa ihonhoidon perusrutiinien lisäksi vielä ekstrahoivaa. Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Valitse omalle ihotyypillesi ja elämäntapaasi sopivat muut hoitotuotteet kasvoille NIVEA-tuotevalikoimasta!

Onko ihosi pintakuiva vai kuiva? Näilla kahdella on suuri ero ja tärkeää on tunnistaa kummasta ihosi kärsii, että löydät juuri oikeat tuotteet ihollesi. Kuiva iho on rakenteellinen ihotyyppi, jossa kuivasta ihosta on kärsitty jo pidempään, ehkä jopa aina. Silloin kannattaa suosia kuivalle iholle tarkoitettuja hoitotuotteita. Pintakuivuus on taas ihon väliaikainen tila ja sitä voi esiintyä kaikilla ihotyypeillä. Esimerkiksi jos otsaa kiristää, mutta samalla se rasvoittuu, niin se on silloin rasvoittuva ja pintakuiva. Pintakuivuus tuntuu iholla usein juuri kiristelynä, kun taas kuiva iho voi olla enemmänkin karhea ja jopa hilseillä. Kosteuttavat naamiot sopivat täydellisesti kuivalle tai pintakuivalle iholle, mutta jokapäiväisissä ihonhoitotuotteissa kannattaa valita juuri ihotyypillesi kehitetyt tuotteet.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Cetearyl Alcohol,Ethylhexyl Cocoate,Caprylic/Capric Triglyceride,Hydrogenated Coco-Glycerides,Butylene Glycol,Butyrospermum Parkii Butter,Glyceryl Stearate Citrate,Methylpropanediol,Octyldodecanol,Mel,Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Cera Alba,Glyceryl Glucoside,Tocopherol,Maltodextrin,Isopropyl Palmitate,Zea Mays Oil,Tricalcium Phosphate,Ethylhexylglycerin,Carbomer,Sodium Hydroxide,Phenoxyethanol,Citronellol,Geraniol,Hexyl Cinnamal,Linalool,Benzyl Alcohol,Parfum,CI 40800

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä runsaasti hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 10-15 minuutin ajan ja huuhtele iho. Jos ihosi on kovin kuiva, voit pyyhkiä vaikutusajan jälkeen ylimääräisen naamion kasvopaperilla ja levittää päälle kasvovoiteen. Pakkauksessa on 2 erillispakattua voideannosta, joten se on helppo ottaa myös mukaan matkalle.

Noudata pakkauksen kierrätysohjeita.

Applicera generöst på rengjord hud. Undvik området runt ögon och läppar. Låt verka i ca 10-15 minuter. Ta bort eventuella rester med en rengöringsservett.

Återvinn enligt anvisningen på förpackningen.

Tuotekoodi

4005808181056

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita