Sisältöön
Compeed

Compeed rakkolaastari Mixpack 5kpl

6,50 €7,80 €
1,30 €/kpl
Alin hinta 30 pv. 7,80 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

COMPEED® Mix pack -rakkolaastaripakkaus sisältää 2 kantapäärakkolaastaria, 2 pientä rakkolaastaria ja 1 rakkolaastarin varpaille. Pakkaus sopii täydellisesti sinulle, perheellesi ja ensiapupakkaukseksi vaikka matkalle. COMPEED®-rakkolaastari imee ylimääräisen kosteuden ja muodostaa suojaavan pehmusteen sekä lievittää välittömästi kipua ja luo optimaaliset olosuhteet jalkarakkojen paranemiselle. Polyuretaanista valmistettu rakkolaastari sisältää hydrokolloidihiukkasia, jotka imevät jalkarakosta erittyvää solunestettä. Hydrokolloidihiukkaset muodostavat laastarissa geeliä, joka muodosta pehmeän tyynyn hiertymän päälle. Tyyny suojaa rakkoa paineelta ja kivulta sekä lialta ja bakteereilta. Lisäksi laastari on vedenkestävä. Muotoiltu ja hengittävä rakkolaastari takaa optimaalisen paranemisympäristön. Rakko ei kuivu eikä rupeudu hydrokolloidigeelin takia. Siksi rakko myös paranee nopeammin kuin tavallista laastaria käytettäessä. Tarjolla on monia eri kokoja erikokoisten rakkojen hoitoon. Diabeetikoiden tulee keskustella lääkärin kanssa ennen käyttöä. Älä käytä tulehtuneeseen haavaan. Jos rakko pahenee tai ei parane, lopeta käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Polyurethane (PU) film, Adhesive, Polyethylene terephthalate (PETP) foil, Siliconized paper

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Conaxess Trade Finland Ab

Käyttöohjeet

Puhdista ja kuivaa iho ennen käyttöä ja varmista, ettei rakkoalueella ole voiteita tai öljyjä. Tämä takaa pidon. Poista suojapaperi ja varo koskemasta liimapintaan.  Aseta laastari tiiviisti rakon päälle ja varmista, että myös reunat on paineltu tiukasti kiinni.  Anna laastarin olla paikallaan, kunnes se alkaa irrota itsestään (laastari voi pysyä paikallaan useita päiviä).  Laastarin irrottaminen: älä vedä ylöspäin, vaan venytä hitaasti ihon suuntaisesti.

Rengör och torka huden före användning. Se till att området kring blåsan är fritt från krem eller olja. Ta bort den nedre skyddsfolien. Vidrör inte häftsidan Fäst plåstret över skavsåret. Se till att kanterna sitter ordentligt genom att jämna till dem mot huden. Låt plåstret sitta kvar tills det börjar lossna. (Obs! Det kan sitta kvar i flera dagar.) Ta bort plåstret: Dra inte plåstret uppåt, utan sträck det långsamt längs med huden.

Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä alle 25 C.

Förvaras i rumstemperatur under 25 C.

Tuotekoodi

3663555002690

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan