Sisältöön
IsaDora

IsaDora Brown Powder Pen Kulmakynä

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin1kappale
13,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

IsaDoran Brow Powder Pen on kulmakynä, jonka avulla saat loihdittua sekä kauniin luonnolliset että säväyttävän dramaattiset kulmat. Puuteripohjainen kulmakynä täyttää, muotoilee ja rajaa kulmat ilman karkeita viivoja. Puuterimainen lopputulos on pigmenttinen ja pitkäkestoinen. Pakkauksen toisessa päässä on kätevä kulmaharja, jonka avulla voit siistiä kulmat ennen tuotteen käyttöä sekä pehmentää kynän jälkeä häivyttämällä tuotteen käytön jälkeen. Saatavilla viidessä eri sävyssä. Hajusteeton. Silmätautilääkärien testaama.

Tuotetiedot
Väri

Taupe

Koko

1,1 ml

Ainesosat

MICA, SILICA, DIMETHICONE/DIVINYLDIMETHICONE/SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, POLYMETHYL METHACRYLATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PENTYLENE GLYCOL, PEG-10 DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, TRIETHYL CITRATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICAT, PHENYLPROPANOL, METHYLPROPANEDIOL, ALGIN, SODIUM POLYACRYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, CI77163/BISMUTH OXYCHLORIDE, CI77891/TITANIUM DIOXIDE, CI77499/IRON OXIDES, CI77491/IRON OXIDES, CI77492/IRON OXIDES

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Sveitsi

Tuotekoodi

7317851237091

Arviot (1)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Neiti Sinisiipi

    Tosi hyvä

    Kynää on tosi helppo käyttää ja pidän sen puuterisesta lopputuloksesta: ei liian teräviä vetoja. Päässä oleva harja on ehdottomasti plussaa. Sävy Taupe on ihan nappi itselleni. Kylmän harmahtava ruskea, joka ei taita punaiseen, sitä olen etsinyt! Väri kestää myös suhteellisen hyvin. Hieman se haalistuu päivän mittaan. Vettä tämä ei kestä, siitä yksi tähti pois.