Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Gillette

Gillette Soothing Sensitive 200ml parranajogeeli

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
5,50 €
27,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Raikasta ihoa aloe veraa sisältävällä Gillette Soothing Sensitive -parranajogeelillä. Geelissä on enemmän voitelevia polymeerejä, joiden ansiosta saat miellyttävän ja vaivattoman ajon – ne tekevät ajosta sujuvan ja vähentävät nykimistä ja kiskomista. Herkälle iholle sopiva koostumus ehkäisee tehokkaasti ihoärsytystä ja auttaa vähentämään haavoja, punoitusta, polttelua, kirvelyä ja kireyttä. Viilentävä koostumus rauhoittaa ihoa ajon aikana ja antaa raikastavan parranajon. Tuo esiin parhaat puolesi – koe herkälle iholle tarkoitettu Gillette Soothing Sensitive -parranajogeeli maailman myydyimmältä partavaahdokemerkiltä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Glycerin, PEG-45M, Menthol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Silica, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, CI 42053, CI 42090.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Procter & Gamble Finland Oy

Tuotekoodi

7702018980819

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ksrppa57Vahvistettu osto

    Todella hyvä geeli todella parasta mitä tehty

    Toimii ja on tosi hyvä

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    ainoinkeri0404Vahvistettu osto

    Sopii aralle iholle

    Ostin tämän Gillette 200 ml Series Sensitive parranajogeelin 34-v. pojalleni, jolla kasvojen iho on hyvin herkkä ja hieman rasvaisuuteen taipuvainen, ja hän on ihan tyytyväinen tähän parranajogeeliin, kun sen hajukaan ei ärsytä eli haju ei ole liian voimakas vaan ihan ok.