Sisältöön
Garnier

Garnier Bio ruiskukkavettä sisältävä Micellar puhdistusvesi 400ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin6kappaletta
9,90 €
24,75 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Luomusertifioitu micellar-vesi, Ecocert Cosmos Organic standardin mukaan. Vegaaninen koostumus. Olemme valinneet luomuviljellyn ruiskukan, koska se on tunnettu rauhoittavista ominaisuuksistaan. Luomuviljellyn ohran uutetta ja kasviperäistä glyseriiniä sisältävä, ihoa hellivä misellivesikoostumus puhdistaa ihon, poistaa meikin eikä jätä ylimääräistä tuotetta näkyviin iholle. 100 % luonnollista alkuperää oleva tuoksu. Pyyhi kasvot, silmät ja huulet puhdistusveteen kostutetulla vanulapulla. Ei huuhdella. Misellivetemme on testattu ihotautilääkärien ja silmälääkärien valvonnassa. Sopii herkälle iholle, herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

- Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (Ecocert Cosmos Organic), vegaaninen koostumus. Olemme valinneet luomuviljellyn ruiskukan, koska se on tunnettu rauhoittavista ominaisuuksistaan. Luomuviljellyn ohran uutetta ja kasviperäistä glyseriiniä sisältävä, ihoa hellivä misellivesikoostumus puhdistaa ihon, poistaa meikin eikä jätä ylimääräistä tuotetta näkyviin iholle. Pyyhi kasvot, silmät ja huulet puhdistusveteen kostutetulla vanulapulla. Ei huuhdella.

Tuotekoodi

3600542215305

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Are2Vahvistettu osto

    Hyvä. Vähän liian voimakas tuoksu

    Vähän liian voimakas tuoksu

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Anna1974Vahvistettu osto

    Mahtava ominaisuudet!!!

    Olen kaunis nainen ja rakastan minun mieheni, ostin tämän micellar water 400 ml ja minun mieheni kertoi että minä olen vielä kaunempi kuin koskaan))). Arvostelen Garnier ja Sokos loistavaksi!!!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Sbuuu

    Puhdistaa hyvin.

    Puhdistaa hyvin pintapuhdistuksen jälkeen, tuoksu on aika voimakas ja vähän varoen käytän silmänympäryksiholla, mutta muuten aivan ihana tuote, plussaa myös pullon koosta! Hyvä hintalaatusuhde!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    minski00Vahvistettu osto

    Kesäinen putsari

    Omalle pintakuivalle iholle tämä sopii. Hyvin lähtee meikit naamasta ärsyttämättä ihoa. Hauska, korvapuustia muistuttava tuoksu. Riittoisa pullo.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KesäkerttuVahvistettu osto

    Todella hyvä hinta-laatusuhde

    Olen kokeillut useita micellarvesiä ja tämä toimi alhaisesta hinnastaan huolimatta moitteetta teki mitä lupasikin. Puhdisti meikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti, sopi herkälle iholleni. Tuote ei kuivattanut ihoa. Plussaa luonnonmukaisuudesta. Todella hyvä misellivesi!