Sisältöön
Garnier

Garnier Bio Lavandiinia sisältävä Kasvoöljy 30ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
14,90 €
496,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Luomusertifioitu kasvoöljy, Ecocert Cosmos Organic standardin mukaan. Vegaaninen koostumus. MIKSI ETEERINEN LAVANDIINIÖLJY? Luomulavandiinista valmistettu eteerinen öljymme valmistetaan höyrytislaamalla ja se tunnetaan uudistavista ominaisuuksistaan. Lavandiinimme kasvaa Ranskassa ja se kerätään talteen kesällä, mikä on tehokkainta aikaa kasvin elinsyklin kannalta. MIKÄ TEKEE KASVOÖLJYSTÄNI TEHOKKAAN? Sisältää luomuarganöljyä ja antioksidanttista E-vitamiinia. Ravitsee ihoa ja tekee ihosta välittömästi pehmeämmän. 1 viikon jälkeen 87 % naisista koki, että heidän ihonsa tuntui sileämmältä(1). 1 viikon jälkeen 76 % naisista koki, että heidän ihonsa laatu näytti paremmalta(1). (1) Itsearviointi, 82 vapaaehtoista 100 % luonnollista alkuperää oleva aromaattinen kukkaistuoksu.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

- Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (Ecocert Cosmos Organic), vegaaninen koostumus. Luomulavandiinista valmistettu eteerinen öljymme valmistetaan höyrytislaamalla ja se tunnetaan uudistavista ominaisuuksistaan. Lavandiinimme kasvaa Ranskassa ja se kerätään talteen kesällä, mikä on tehokkainta aikaa kasvin elinsyklin kannalta. MIKÄ TEKEE KASVOÖLJYSTÄNI TEHOKKAAN? Sisältää luomuarganöljyä ja antioksidanttista E-vitamiinia. Ravitsee ihoa ja tekee ihosta välittömästi pehmeämmän.

Tuotekoodi

3600542196895

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Saara45Vahvistettu osto

    Hyvä kasvoöljy gua sha - hierontaan

    Hyvä tuote kasvohierontaan. Miellyttävä tuoksu ja pipetti on hyvä annosteluun.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    pirkko76Vahvistettu osto

    garnier in tuotteet ovat nykyään hyviä hinta laatu

    ostin tuotteen muutama viikko sittenhinta laatu erittäin hyvä tuote ei ole liian rasvainen ja imeytyy hyvin. iho hengittää ja on pehmeä

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mindi50Vahvistettu osto

    Juuri sopiva koostumus

    Todella loistava koostumus, imeytyy hyvin, ei ole tahmainen / "tuhti"