Sisältöön
Mavala

Mavala 10ml Double Lash ripsien hoitotuote

tuotteen arvosana 3.7/5

Siirry arvioihin10kappaletta
20,90 €15,68 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Mavala Double Lash -ripsien hoitotuote auttaa vahvistamaan ripsiä, edistää ripsien kasvua ja käy myös kulmakarvojen hoitoon. Kierreharjalla Double Lash on helppo levittää ripsiin ja kulmiin, se ei tahraa ja on riittoisa käytössä. Ripsien pituuden ja volyymin näkyvää kasvua on nähtävissä noin 7 viikon päivittäisen käytön jälkeen. Ripsistä tulee aiempaa pidemmät, täyteläisemmät ja vahvemmat.
Tämä ravitseva hoitoseerumi sisältää luonnonuutetta, jossa on runsaasti proteiineja, hyaluronihappoa, kollageenia, allantoiinia ja mineraaleja, jotka uudistavat ja kosteuttavat ripsiä.
Käyttö: Harjaa puhtaisiin ripsiin iltaisin (tarvittaessa myös kulmakarvoihin), juuresta kärkiin. Anna vaikuttaa yön yli. Tuotetta ei tarvitse poistaa aamulla, vaan sen voi jättää meikin alle.
Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos niin kuitenkin vahingossa tapahtuu, huuhtele silmät runsaalla vedellä.
Mikäli tuote värjäytyy hieman käytettyäsi sitä jonkin aikaa, tämä voi johtua siitä, että ripset eivät ole olleet täysin puhtaat, joten meikki on kulkeutunut ripsistä harjaan ja siitä tuotteeseen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta MAVALA DOUBLE-LASH -tuotteen laatuun tai tehoon.
Hajusteeton ja väriaineeton koostumus. Silmälääkärien testaama. Kliinisesti todistettu teho ripsien pituudesssa ja tuuheudessa. 96 % ainesosista on luonnollista alkuperää.

Tuotetiedot
Ainesosat

Water (Aqua), Snail Secretion Filtrate, Magnesium Aluminum Silicate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Gluconolactone, Sodium Cocoyl Glutamate, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Lactococcus Ferment, Lactic Acid, Glucose, Calcium Gluconate, Urea.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Sveitsi

Valmistaja

Berner Oy

Tuotekoodi

7618900931060

Arviot (10)

tuotteen arvosana 3.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    LeilaMarjaVahvistettu osto

    Ripsi väri sinänsä hyvää mutta harja tosi surkea

    Huono harja mutta väri ok

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    PoomeVahvistettu osto

    Allerginen reaktio

    Odotin tuotteen käyttöä kovasti, mutta sain tästä ihottumaa toiseen luomeen. Käytin kyllä tätä kulmakarvoihin ja aika reilusti. En uskalla enää käyttää.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Menikö hyvinVahvistettu osto

    Ei toimi minulla

    Erikoista että kaikki kommentit puhuvat tuotteen toimivan, mutta minä sain käytöstä yhteen kovettuneet ripset, ja punaiset kirveltävä silmät. Voi olla että silmäni ovat herkemmät kuin muilla käyttäjllä, tosin maskarat eivät ärsytä. Olen koittanut saada pullon käytettyä kulmiini, ettei tute menisi hukkaan, mutta kovettuessaan menee valkoisiksi paakuiksi, jos tuotetta jää enemmin johonkin kohtaan. En voi suositella. Ehkä sain viallisen kappaleen$347

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Helena123Vahvistettu osto

    Toimii!

    Riittoisa ja toimiva!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    allimarjaVahvistettu osto

    Toimii!

    Olen käyttänyt vuosikausia ja ripset ja kulmat ovat tuuheat ja vahvat. Ostin ensimmäisen kerran, kun yläripseni alkoivat harventua ja niihin tuli jopa aukkoja. Enää ei sellaista ongelmaa ole.