Sisältöön
Mavala

Mavala 10ml Double Lash ripsien hoitotuote

20,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Mavala Double Lash -ripsien hoitotuote auttaa vahvistamaan ripsiä, edistää ripsien kasvua ja käy myös kulmakarvojen hoitoon. Kierreharjalla Double Lash on helppo levittää ripsiin ja kulmiin, se ei tahraa ja on riittoisa käytössä. Ripsien pituuden ja volyymin näkyvää kasvua on nähtävissä noin 7 viikon päivittäisen käytön jälkeen. Ripsistä tulee aiempaa pidemmät, täyteläisemmät ja vahvemmat.
Tämä ravitseva hoitoseerumi sisältää luonnonuutetta, jossa on runsaasti proteiineja, hyaluronihappoa, kollageenia, allantoiinia ja mineraaleja, jotka uudistavat ja kosteuttavat ripsiä.
Käyttö: Harjaa puhtaisiin ripsiin iltaisin (tarvittaessa myös kulmakarvoihin), juuresta kärkiin. Anna vaikuttaa yön yli. Tuotetta ei tarvitse poistaa aamulla, vaan sen voi jättää meikin alle.
Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos niin kuitenkin vahingossa tapahtuu, huuhtele silmät runsaalla vedellä.
Mikäli tuote värjäytyy hieman käytettyäsi sitä jonkin aikaa, tämä voi johtua siitä, että ripset eivät ole olleet täysin puhtaat, joten meikki on kulkeutunut ripsistä harjaan ja siitä tuotteeseen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta MAVALA DOUBLE-LASH -tuotteen laatuun tai tehoon.
Hajusteeton ja väriaineeton koostumus. Silmälääkärien testaama. Kliinisesti todistettu teho ripsien pituudesssa ja tuuheudessa. 96 % ainesosista on luonnollista alkuperää.

Tuotetiedot
Ainesosat

Water (Aqua), Snail Secretion Filtrate, Magnesium Aluminum Silicate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Gluconolactone, Sodium Cocoyl Glutamate, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Lactococcus Ferment, Lactic Acid, Glucose, Calcium Gluconate, Urea.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Sveitsi

Valmistaja

Berner Oy

Tuotekoodi

7618900931060

Arviot