Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

essie

essie gel couture top coat -päällyslakka 13,5ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin6kappaletta
15,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

essie gel couture top coat on kiiltävä ja nopeasti kuivuva päällyslakka, joka antaa kynsillesi pitkäkestoisen lakkauksen. gel couture top coat -päällyslakka on erityisesti kehitetty sinetöimään ja suojaamaan essie gel couture -värilakkaa. Pitkäkestoinen lakkaus, jolla on kiiltävä geelimäinen pinta. 2 vaihetta vaihe 1: levitä kaksi kerrosta gel couture -värilakkaa vaihe 2: levitä kerros gel couture -päällyslakkaa täydellisen peittävä ja virheetön viimeistely.

Tuotetiedot
Ainesosat

G2024056 - INGREDIENTS: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, PHTHALIC ANHYDRIDE/GLYCERIN/GLYCIDYL DECANOATE COPOLYMER, ALCOHOL DENAT., POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, COLLOIDAL PLATINUM, [+/- MAY CONTAIN: CI 60725 / VIOLET 2]. (F.I.L. D252202/1).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Tuotekoodi

0000030139077

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Katariina Kivijärvi

    Mahtava kiilto

    Antaa kynnelle todella hyvän kiillon ja pysyy kauan. Hyvin laadukas.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    mtts00Vahvistettu osto

    Täyttää lupaukset!

    Päällyslakka on ollut todella kestävä. Alla oleva värillinen kynsilakka on kestänyt päällyslakan ansiosta lohkeilematta ja kulumatta pitkään.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Erja32Vahvistettu osto

    Upea kiilto

    Tämä top coat antaa geelilakkamaisen kiillon kynsille

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MimboVahvistettu osto

    Toinen pullo menossa

    Paras päällyslakka jota olen käyttänyt! Kuivuttaa lakan nopeasti ja saa sen näyttämään kiiltävältä ja tasaiselta vaikka olisinkin tehnyt virheitä värillisen lakan kanssa. Saa lakkaukseni kestämään pitempään.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SungirlVahvistettu osto

    Toimii

    Pitkään etsinyt lakkaa, joka todella pysyy.. Nyt se on löytynyt. Pienten lasten kanssa puuhaillessa ja siivotessa yleensä kuluu kaikki lakka pois heti, mutta tämä pysyy. Vielä 9 päivänkin jälkeen näyttää hyvältä (alla saman sarjan väri). Tästä tulee vakkarituote.