Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent Long Active Nature Elements Charcoal Hammastahna Poistaa värjäymiä 75 ml

3,40 €
45,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pepsodent Long Active Nature Elements Charcoal on luonnollisia ainesosia, kuten hiilijauhetta sisältävä hammastahna. Hiilijauhe sekä valkaisee että puhdistaa hampaita. Hammastahna poistaa värjäymiä ja saat näin valkoisemmat hampaat.
Nyt saat hammastahnan uudessa kierrätettävässä tuubissa.

Pepsodent tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, joilla pidät huolta hyvästä suun terveydestä. Säännöllinen hampaidenpesu on tie hyvään suunhoitoon ja terveisiin sekä kestäviin hampaisiin. Iensairaudet johtuvat pääasiassa huonosta hampaiden harjauksesta ja liian vähäisestä hammaslangan käytöstä. Pese hampaat vähintään kahdesti päivässä pehmeällä tai hammaslääkärin suosittelemalla hammasharjalla.

Jokainen hymy on tärkeä. Pepsodent on hammashoidon asiantuntija, jonka valikoimasta löydät tuotteet koko perheelle. Pepsodentillä on pitkä kokemus hampaiden terveyden edistämisestä ja se on vuosien aikana kerännyt runsaasti tietoa, mikä auttaa parantamaan suun terveyttä kaikissa elämänvaiheissa. Haluamme että sinun suusi voi hyvin ja että voit tehdä varmoja suun terveyttä edistäviä valintoja sekä itsellesi että perheellesi. Siksi tarjoamme erinomaisen kestävän suojan hampaillesi vastuullisesti. Pyrimme levittämään oikeita käytäntöjä parhaaseen hampaiden hoitoon, sillä ennaltaehkäisy on avain terveeseen ja iloiseen suuhun.

Olemme useiden vuosien ajan keskittyneet aktiivisesti suun terveyden parantamiseen yhdessä sairaanhoitajien, opettajien ja vapaaehtoisten kanssa. Pepsodentin suunhoitoaktiviteetteihin kuuluu kouluille tarkoitettuja ohjelmia, ilmaisia hammastarkastuksia ja yhteisöavustusohjelmia, jotka tavoittavat yli viisi miljoonaa ihmistä vuosittain ympäri maailmaa.

Annamme koululaisille vinkkejä parempaan suun terveyteen ja opetamme tekniikoita oikeaoppiseen hampaiden harjaukseen mielenkiintoisella, vaikuttavalla ja interaktiivisella tavalla. Ohjelmamme kannustavat pitkäaikaisiin harjaustottumuksiin. Tavoitteena on saavuttaa mitattavia parannuksia sekä lasten että aikuisten suun terveydessä kaikkialla maailmassa. Pepsodent on tehnyt töitä parempien harjaustottumusten levittämiseksi yli 25 vuoden ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, PEG-32, Zinc Citrate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Charcoal Powder, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Glycerin, CI 77499.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Unilever Finland Oy, HPC

Tuotekoodi

8717163727188

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan