Sisältöön
Foodin

Foodin Spirulina-tabletit luomu 110g

14,50 €
131,82 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

SPIRULINA HELPPOKÄYTTÖISESSÄ MUODOSSA

Spirulina-tabletit ovat yksi suosituimpia Foodinin vihertuotteita jo useiden vuosien ajalta. Kätevät Spirulina-tabletit ovat saaneet asiakkailtamme kiitosta erityisesti pienen kokonsa vuoksi. Ne ovatkin erittäin helppokäyttöisiä ja kulkevat näppärästi myös matkalla mukana.

Spirulina on mikroskooppinen makean veden levä, ei siis merilevä. Foodinin Spirulina viljellään Intiassa luonnonmukaisia menetelmiä käyttäen erittäin puhtaissa ja kontrolloiduissa tiloissa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen puhtaan ja laadukkaan. Spirulinan kasvuvauhti on nopea, jonka vuoksi sen tuotanto on äärimmäisen tehokasta, eikä sen tuottamiseen tarvita ympäristöä kuormittamia torjunta-aineita tai kemikaaleja.

Spirulinan syvä, tummanvihreän sinertävä väri kertoo sen sisältämistä väripigmenteistä, lehtivihreästä eli klorofyllistä.

Historiallisesti kahden sivilisaation tiedetään nauttineen runsaasti spirulinaa: Keski-Amerikan Mexico Cityn alueella eläneiden ihmisten, sekä Afrikan Lake Chadin alueella eläneiden kansojen. Spirulina on elänyt maapallolla käytännössä siitä lähtien, kun täällä on ollut elämää.

Tämä sinivihreä mikrolevä on rakenteeltaan spiraalin muotoinen, mistä spirulina -nimi luonnollisesti juontaa juurensa. Spirulinan voimakas sinivihreä väri tulee rikkaasta lehtivihreäpitoisuudesta sekä erittäin harvinaisesta sinisestä väripigmentistä, fykosyaniinistä.

Suositeltava vuorokausiannos: suosittelemme aloittamaan käytön vähitellen, kehoa kuulostellen muutamalla tabletilla päivässä. Päivittäinen saantisuositus on lapsilla (alle 12 v.) 3-6 tablettia päivässä, ja yli 12 v. 8-20 tablettia päivässä. Yhden tabletin koko on 210-215 mg.

Säilytys: Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä purkissa.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Intia

Tuotekoodi

6430055218183