Sisältöön
NIVEA

NIVEA 125ml Glow Eye Make-Up Remover -silmämeikinpuhdistusaine

5,50 €
44,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Glow Eye Make-Up Remover -silmämeikinpuhdistusaineen kaksiosainen koostumus aktivoituu ravistamalla tuote huolellisesti. Se poistaa tehokkaasti myös erittäin vedenkestävän silmämeikin ja ripsivärin. Puhdistaa hellävaraisesti herkän silmänympärysihon. Sisältää virkistävää C-vitamiinia. Suojaa ja hoitaa myös silmäripsiä ja niiden kuntoa. Sekä ihotautilääkäreiden että silmälääkäreiden testaama ja hyväksymä koostumus. Tuote on hajusteeton.

-> Poistaa tehokkaasti myös erittäin vedenkestävän ripsivärin ja silmämeikin
-> Puhdistaa hellävaraisesti herkän silmänympärysihon
-> Ei vaadi hankausta

Vedenkestävä ripsiväri on erinomainen tuote, kun haluat varmistaa, että ripsivärisi pysyy koko päivän. Sen poistaminen illalla voi kuitenkin olla haastavaa. Kun haluat poistaa vedenkestävän ripsivärin NIVEAlta, löydät siihen monta vaihtoehtoa; misellivesi, puhdistusliinat tai vedenkestävän silmämeikinpoistoaineet. Ne poistavat vedenkestävän ripsivärin, luomivärin ja silmänrajauskynän silmänympärysiholta ja ripsistäsi vaivattomasti ja hellästi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Isododecane, C15-19 Alkane, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Ethylhexyl Cocoate, Dicaprylyl Ether, Tocopherol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Benzethonium Chloride, Sodium Sulfate, CI 16035, CI 61570

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Tuotekoodi

4005900639523