Sisältöön
NIVEA

NIVEA 400ml MicellAIR Expert Waterproof Make-Up Remover -meikinpoistoaine

tuotteen arvosana 3.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
10,90 €
27,25 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA MicellAIR SKIN BREATHE Expert Make-Up Remover –meikinpoistoaine
sisältää MicellAIR –koostumuksen ja musta tee –uutetta, jotka tehokkaasti
poistavat voimakkaankin, vedenkestävän meikin ja ripsivärin. Toimii magneetin
tavoin, eikä jätä tuotejäämiä iholle. Ei tarvitse huuhdella tai hangata. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Kostuta vanulappu aineella ja paina kevyesti suljettuja silmiä vasten. Anna vaikuttaa muutama sekunti ja pyyhi pois. Pyyhi hellävaraisesti koko kasvojen iho.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4005900514479

Arviot (3)

tuotteen arvosana 3.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Nuotiopiiri

    Puhdistaa silmämeikin hyvin

    Ostin kokeilumielessä ko tuotteen enkä pettynyt. Tehoaa silmämeikkiin erittäin hyvin ja hellävaroin. Ei kutise eikä ärsytä silmiä saati ihoa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    WaterproofMascaraSince199Vahvistettu osto

    Loistava hinta-laatusuhde

    Huolellisesti käytettynä poistaa hyvin vedenkestävänkin meikin. Ei jätä ihoa rasvaiseksi. Mukava uusi tuttavuus, joka jää käyttöön.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    KoreVahvistettu osto

    Pettymys

    Tämän piti mainostuksen mukaan puhdistaa meikit hyvin, niin ettei se myöskään jättäisi iholle tuotejäämiä. Toisin kävi. Tuote kirveli huulia ja suupieliä huulipunaa poistettaessa, samoin kihelmöi poskilla (enkä ole edes herkkäihoinen!) ja ei-vedenkestävästä kajalista jäi vielä tummat renkaat silmien ympäri kahden pesukierroksen jälkeenkin (käytin tuotteella läpikotaisin kosteutettua vanulappua ja hinkkasin kunnolla). Samoin pullon ravistelusta huolimatta öljyä jäi kuin jäikin iholle jälkeenpäin. Tämän takia piti loppupelissä kuitenkin sitten pestä kasvot saippuavedellä--olisi pitänyt pitäytyä siinä alunperinkin. Turhaa rahan haaskausta kun saippualla, etenkin vanhalla kunnon Marseillen saippualla, saa pestyä naaman paljon nopeammin ja tehokkaammin.