Sisältöön
Frantsila

Frantsilan terva-pihka-salva 19 g

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
15,85 €
834,21 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Terva-pihka-salva erilaisten iho-ongelmien hoitoon

Tuotetiedot
Ainesosat

Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, öljyuutos)*, Olea europaea (oliiviöljy)*, Cera flava (mehiläisvaha), Pyroleum pini (terva), Pinus sylvestris (männyn pihka), Picea abies (kuusen pihka), Picea abies (kuusi, kukkaterapeuttinen uutos)*, Urtica dioica (nokkonen, kukkaterapeuttinen uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämö, kukkaterapeuttinen uutos)*.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Sivellään ohuesti hoidettavalle iholle

Säilytys

Levitetään ohut kerros hoidettavalle alueelle

Tuotekoodi

6416384160003

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    keijukaisaVahvistettu osto

    terva-pihka salva

    Hei! Olen käyttänyt tätä tuotetta säännöllisesti jo pari vuotta. Se ihana tuoksu rauhoittaa minua ja laitan sitä aina iltaisin kasvoille ja käsiin. joskus sipaisen huuliinkiin vähän terva-pihka salvaa, siinä on ihana pehmeä koostumus joka kuivuu suht nopeasti ja antaa hyvän kosteutuksen mutta ei jätä ihoa öljyiseksi ja tahmaiseksi. Oikein juureva suomalainen rehti tervan tuoksu. Tunnetusti pihka ja terva parantavat haavoja paremmin kuin mikään muu, tuoksu maadottaa ja tuo maan pinnalle. Tämän purkin loputtua, vaikkakin se on riittoisa, haen aina uuden samanlaisen. <3

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Kaktus66Vahvistettu osto

    Hyvä tuote!

    Sopii hyvin esim. jalkavoiteeksi. Ainoa pieni miinus siitä, että tervan tuoksu on niin hallitseva, ettei pihkan tuoksua havaitse.