Sisältöön
Diasporal

Diasporal appelsiininmakuinen magnesium-annosrae 400mg Extra Direkt ravintolisä 44g/20kpl

18,20 €
413,64 €/kg

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Vahva appelsiininmakuinen, heti käyttövalmis magnesiumrae, jonka voit nauttia milloin ja missä vain aina kun magnesiumlisää tarvitset. Yksi annos sisältää 400 mg magnesiumia, joka auttaa edistämään lihaksiston normaalia toimintaa. Annosrae on helppo ja nopea käyttää esim. matkoilla ja lenkillä, sillä nestettä ei valmisteen otossa tarvita. Suussa sulavista annosrakeista magnesiumionit pääsevät imeytymään huomattavan nopeasti. Sopii tavallista suurempaan magnesiumin tarpeeseen, esim. urheilijoille tai voimakkaan hikoilun jälkeen. Sokeriton Diasporal® Direkt sopii myös diabeetikoille. Yksi annos päivässä riittää.

Ainesosat

Makeutusaine: sorbitoli, magnesiumsitraatti (29 %), magnesiumoksidi (26 %), appelsiinihedelmäjauhe (1 %), värit: rautaoksidi, paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen kalsiumsuolat, appelsiiniaromi.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Käyttöohjeet

1 annospussi päivässä. Annospussin sisällön voi kaataa suoraan suuhun – ei tarvitse liuottaa veteen. Vuorokausiannos 400 mg magnesiumia vastaa 107 % EU: n vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ei sovellu sitrusallergikoille. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista, tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys

Ei pienten lasten ulottuville.

Tuotekoodi

6417187109046