Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Diasporal

Diasporal appelsiininmakuinen magnesium-annosrae 400mg Extra Direkt ravintolisä 44g/20kpl

tuotteen arvosana 4.4/5

Siirry arvioihin5kappaletta
18,20 €
413,64 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vahva appelsiininmakuinen, heti käyttövalmis magnesiumrae, jonka voit nauttia milloin ja missä vain aina kun magnesiumlisää tarvitset. Yksi annos sisältää 400 mg magnesiumia, joka auttaa edistämään lihaksiston normaalia toimintaa. Annosrae on helppo ja nopea käyttää esim. matkoilla ja lenkillä, sillä nestettä ei valmisteen otossa tarvita. Suussa sulavista annosrakeista magnesiumionit pääsevät imeytymään huomattavan nopeasti. Sopii tavallista suurempaan magnesiumin tarpeeseen, esim. urheilijoille tai voimakkaan hikoilun jälkeen. Sokeriton Diasporal® Direkt sopii myös diabeetikoille. Yksi annos päivässä riittää.

Tuotetiedot
Ainesosat

Makeutusaine: sorbitoli, magnesiumsitraatti (29 %), magnesiumoksidi (26 %), appelsiinihedelmäjauhe (1 %), värit: rautaoksidi, paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen kalsiumsuolat, appelsiiniaromi.

Sötningsmedel: sorbitol, magne siumcitrat (29 %), magnesiumoxid (26 %), apelsin fruktpulver (1 %), färgämnen: järnoxid, klumpförebyggande medel: kalciumsalter av fettsyror, apelsinarom.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Vahvat magnesiumrakeet, jotka nautitaan ilman vettä. Sisältää magnesiumsitraattia, joka on ihmiskehossa luonnollisesti esiintyvä aine ja siksi helposti ja nopeasti käytettävissä. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä edistää luuston pysymistä normaalina.

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Harmonia Life Oy

Käyttöohjeet

1 annospussi päivässä. Annospussin sisällön voi kaataa suoraan suuhun – ei tarvitse liuottaa veteen. Vuorokausiannos 400 mg magnesiumia vastaa 107 % EU: n vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ei sovellu sitrusallergikoille. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista, tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 dospåse dagligen. Dygnsdosen 400 mg magnesium motsvarar 107 % av EU:s jämförelsevärde för det dagliga intaget. Dosering enligt anvisningar får inte överskridas. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Lämpar sig inte för per soner med citrusallergi. Förvaras oåtkomligt för små barn. Kosttillskott är inte en ersättning för en varierad och balanserad kost och en sund livsstil.

Säilytys

Ei pienten lasten ulottuville.

Tuotekoodi

6417187109046

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Jr 2021Vahvistettu osto

    Toimii todella.

    Suonen vedot vähentyneet huomattavasti.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Pispan

    Suonenveto

    Minulla on usein suonenveto ja levottomat jalat öisin.Annospussit on siistit ja helppo ottaa vaikka missä vain.Diasporal todella rauhoittaa jalkoja.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Sipe7Vahvistettu osto

    Helppo käyttää

    Todella nopea vaikutteinen ja helppo käyttää. Ollut mukana vaelluksilla ja saa otettua heti tarpeen tullen. Hyvän makuinen, ei tarvi olla vettä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Nainen16Vahvistettu osto

    Vaikuttaa nopeasti ja käytetään ilman vettä

    Olen käyttänyt tuotetta jo pitemmän ajan ja olen todella tyytyväinen. Tehokas/helppo käyttää!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    PorisiVahvistettu osto

    Hyvä suonenvedonesto valmiste

    Hoitaa ja ehkäisee hyvin lihaskramppeja.